Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cinefilii sunt invitati la patru proiectii de film in aer liber

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cinefilii sunt invitati la patru proiectii de film in aer liber

In ultimele zile din luna august, pe terasa acoperis de la Ateneul National din Iasi, cinefilii vor putea viziona patru productii premiate si apreciate inca de la lansare. Seria de proiectii incepe cu TradatorulIl traditore, un lungmetraj despre Tommaso Buscetta, primul informator din interiorul mafiei siciliene in anii 80, supranumit capul celor . continuă pe Ceaşca de Cultură

Astra Film Festival 2020 pune lupa pe Romania reala. Zeci de documentare romanesti vor fi proiectate in aer liber

Astra Film Festival 2020 are un format hibrid, in aer liber si online, si aduce publicului un program alcatuit din cele mai bune 80 de documentare romanesti si internationale, selectate din 3. 000 de filme inscrise.

Seri de Opera Estivala - Concertele in aer liber continua si in luna septembrie: Ne bucuram sa daruim din sufletul nostru de artisti pentrusufletul atat de generos al publicului nostru iubitor de muzica clasica (VIDEO)

Vesti bune pentru iubitorii de muzica clasica! Acestia se pot bucura in continuare de seria de concerte sustinute in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu mini.

Acasa, din 18 septembrie, pe marile ecrane in aer liber

Acasa, lungmetrajul de debut al lui Radu Ciorniciuc, care a documentat, timp de patru ani, tranzit.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )