Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un cinematograf din Rusia este amendat dupa ce a difuzat un film interzis despre Stalin

România Liberă România Liberă,
Un cinematograf din Rusia este amendat dupa ce a difuzat un film interzis despre Stalin

Un cinematograf din Moscova a fost amendat cu 100. 000 de ruble 1. 700 de dolari) pentru difuzarea fi. continuă pe România Liberă

Rusia este personajul negativ, dar oficiali occidentali se intalnesc, succesiv, cu ministrul Lavrov

Desi Rusia este prezentata, permanent, drept personajul negativ, o serie de oficiali occidentali s.

Alegerile din Rusia si razboiul pentru putere din Donbas dintre FSB si GRU care complica viitorul regiunii

In ziua in care se implinesc patru ani de la semnarea tratatului de anexare a peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, pe data de 18 martie, vor avea loc alegeri prezidentiale, insa situatia din Donbass estul Ucrainei) nu pare sa fie chiar un motiv de campanie pentru Vladimir Putin. Autoproclamata Republica Populara Lugansk a fost in noiembrie anul trecut scena unui razboi deschis pentru putere intre serviciul de informatii FSB si GRU serviciul de informatii al armatei). In urma unui puci care a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie, Igor Plotinsky sustinut de GRU) a fost inlocuit de omul FSB, Leonid Pasechnik, dupa cum arata o analiza realizata de Warsaw Institute.

I-a marturisit ceva iubitului sau, dar a fost data jos din avion. Este jenant sa fie necesar sa explici astfel de lucruri

Un cuplu a fost dat afara din avion, chiar inainte ca acesta sa decoleze, dupa ce un membru al echipajului a auzit o discutie dintre tineri. Cuplul a spus ca o stewardesa a auzit cand Beth s-a plans de dureri.

Un oras din Romania este considerat centru al traficului de fiinte umane

Timisoara este un centru al traficului de fiinte umane, a informat revista germana Welt am Sonntag, citand politia federala germana. Potrivit unui comunicat transmis de autoritatea germana responsabila cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )