Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cinemax vrea sa investeasca pana la 30 milioane euro in 7 cinematografe din Romania in urmatorii 3 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinemax vrea sa investeasca pana la 30 milioane euro in 7 cinematografe din Romania in urmatorii 3 ani

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului trecut ca va intra pe piata din Romania. Primul cinematograf va fi inaugurat pana in luna iunie a acestui an, in Veranda Mall, insa pe termen lung. continuă pe Wall-Street Ro

Report de 2,47 milioane de euro la Loto 6/49 si de 1,26 milioane de euro la Joker

Un report in valoare de aproximativ 2,47 milioane euro, respectiv peste 11,78 milioane lei, se inregistreaza la Loto 6/49, la categoria I, in timp ce, la Noroc, este in joc un report cumulat de circa 2,07 milioane lei peste 436. 600 euro), dupa tragerile loto de joi.

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Campania electorala a lui Iohannis va costa cate 6,9 milioane euro pe zi

Social-democratii sustin ca, incepand de azi, campania electorala a presedintelui Klaus Iohannis va costa Romania cate 6,9 milioane de euro pe zi.

DOCUMENT Cum va acorda guvernul 500 milioane Euro unor firme si ONG-uri pentru a construi gradinite cu profil sportiv

Firme private, organizatii neguvernamentale ONG) si institutii de stat vor putea obtine de la stat fonduri nerambursabile de maximum 500. 000 de euro fiecare pentru constructia de gradinite cu profil sportiv, conform unei propuneri de hotarare de guvern pentru instituirea unei scheme de ajutoare de minimis destul de controversate, Growth.

PSD: Campania lui Iohannis costa 6,9 milioane euro / zi

Partidul Social Democrat a scris pe Facebook ca Romania va trebui sa plateasca cate 6,9 milioane de euro pe zi pentru campania electorala a presedintelui Iohannis. incepand de azi, campania electorala a.

PSD: Campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9 de milioane euro pe zi

PSD afirma ca Romania pierde, in medie, 6,9 milioane de euro pe zi, fonduri europene care ar fi putut fi absorbite in zilele in care ministerele Transporturilor si Dezvoltarii nu au un ministru. incepand.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )