Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cinism. Mircea Sandu vrea sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Antena3 Antena3,
Cinism. Mircea Sandu vrea sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca va oferi familiei copilului ucis de caini vagabonzi trei bilete la meciul Romania - Ungaria. Poate aducem o mangiere. continuă pe Antena3

Mircea Sandu isi cere scuze, dupa ce a vrut sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Update 23. 20 - Mircea Sandu si-a cerut scuze, dupa ce a spus ca vrea sa ofere familiei copilului ucis de caine trei bilete la meci, potrivit unui comunicat difuzat, miercuri seara, de FRF. Daca am jignit.

Mircea Sandu, declaratie socanta: ii invita pe parintii copilului ucis de caini la meciul Nationalei

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a facut o declaratie halucinanta in cadrul unei conferinte de presa organizata cu ocazia partidei dintre Romania si Ungaria, spunand ca va oferi bilete la meciul Nationalei pentru familia micutului ucis de maidanezi.

Scandalos: Mircea Sandu ofera familiei copilului ucis de caine, drept alinare, bilete la meciul cu Ungaria

Gest scandalos din partea presedintelui Federatiei Romane de Fotbal FRF). Mircea Sandu, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va oferi familiei copilului ucis, luni, de cainii comunitari.

CONFERINTA Mircea Sandu: Poate vom aduce o mangaiere familiei careia i-a fost ucis copilul de maidanezi: e invitata la meciul Romania - Ungaria

Mircea Sandu a sustinut miercuri o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei, incepand cu ora 21. 00 si care va fi transmis de TVR.

Seful ASPA, AUDIAT la Parchet. Dosarul copilului ucis de caini a fost preluat de Parchetul ...

Seful Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA) este audiat, la aceasta ora, la PICCJ. Au inceput audierile in cazul copilului ucis de caini pe un teren privat de langa lacul Tei. --- La o zi dupa ce Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis dosar penal, in cazul uciderii copilului in varsta de 4 ani, Parchetul de pe langa Inalta Curte de casatie si Justitie a preluat cauza. Motivele care au stat la baza deciziei de preluare vizeaza complexitatea .

Dosarul copilului ucis de caini a fost preluat de Parchetul General.Vezi motivul.

La o zi dupa ce Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis dosar penal, in cazul uciderii copilului in varsta de 4 ani, Parchetul de pe langa Inalta Curte de casatie si Justitie a preluat cauza. Motivele care au stat la baza deciziei de preluare vizeaza complexitatea cauzei si intensa mediatizare a acestui caz. CITITI SI: Cazul copilului ucis de caini. Parchetul a intocmit DOSAR PENAL Prin rezolutia din data de 04. 2013, in temeiul dispozitiilor art. 209 alin. 41 din Codul de .

Mircea Sandu traieste pe alta planeta: ofera trei bilete la meciul cu Ungaria familiei al carei copil a murit sfasiat de caini

Gest incredibil de neinspirat al presedintelui FRF Mircea Sandu care a decis sa dea trei bilete la meci familiei care si-a pierdut copilul in Parcul Tei.

Moartea lui Ionut declaseaza referendumul. Ce mesaj are tatal copilului ucis de caini pentru cei care se simt cu constiinta impacata

Tatal copilului ucis de haita de maidanezi are un singur mesaj pentru cei care se simt cu constiinta impacata: sa vina sa vada cum arata trupul baiatului. Pana si legistii s-au ingrozit. Doar talpile i-.

Dosarul copilului ucis de caini, preluat de procurorii de la Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General preiau dosarul copilului ucis de cainii maidanezi in Parcul Tei din Bucuresti, avand in vedere complexitatea cazului si impactul mediatic major. Ancheta va fi continuata de.

Dosarul copilului ucis de caini, preluat de procurorii de la Parchetul General. Directorul ASPA, Razvan Bancescu, adus la audieri de politisti

UPDATE 16:41:Directorul Autoritatatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a fost adus de politisti la Parchetul General pentru a fi audiat in cazul copilului ucis de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )