Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un cioban din Vaslui a fost gasit mort intr-o fantana

B1 B1,
Un cioban din Vaslui a fost gasit mort intr-o fantana

Un cioban, in varsta de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost gasit mort intr-o fantana din apropierea locuintei, acesta fiind gasit de fratele sau. Dupa ce barbatul a alertat. continuă pe B1

Descoperire socanta in Vaslui. Un cioban a fost gasit mort intr-o fantana

Un cioban in varsta de de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost gasit mort, joi, de catre fratele sau intr-o fantana din apropierea locuintei in momentul in care s-a dus.

Un ales republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale impotriva unei adolescente, a fost gasit mort / Probabil o sinucidere

Un reprezentant republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale impotriva unei adolescente, a fost gasit mort miercuri, impuscat in cap, probabil o sinucidere, afirma autoritatile, in presa locala, citata de AFP.

Barbatul disparut sambata intr-o padure din Caras-Severin, gasit mort

Batranul, in varsta de 72 de ani, originar din satul Borlovenii Noi, comuna Prigor, care a disparut, sambata, intr-o padure din Caras-Severin a fost gasit mort. Barbatul a.

Un parlamentar american acuzat de hartuire sexuala a fost gasit mort. Politicianul s-a impuscat in cap

Un congresman republican din Kentucky, acuzat de violente sexuale la adresa unei adolescente, a fost gasit miercuri mort, impuscat in cap, 'probabil o sinucidere', potrivit autoritatilor, au.

Un roman a fost gasit mort pe un camp din Italia. Cum a fost descoperit trupul barbatului

Un barbat, in varsta de 49 de ani, fara adapost, a fost gasit fara suflare, miercuri dimineata, pe un camp din spatele uzinei Enel din Chivasso, langa Torino. Romanul a fost g?.

Descoperire macabra. Cadavrul unui roman a fost gasit fara maini si fara cap, intr-un oras din Italia

Descoperire macraba in Caltagirone, Italia. Cadavrul unui roman a fost gasit fara cap si fara maini, pe 8 decembrie. Din primele informatii este vorba despre un barbat in.

Soferul unui microbuz scolar din Vaslui, prins baut la volan in timp ce ducea la scoala 15 elevi

In timp ce transporta la scoala 15 elevi din localitatea vasluiana Barzesti, soferul unui microbuz scolar a fost prins baut la volan de catre politisti, acesta avand o alcoolemie de 0,41 mg/l.

Panica in judetul Covasna! A fost gasit un pachet suspect

Un colet suspect a fost semnalat miercuri, in jurul amiezii, in apropierea unui restaurant din municipiul Sfantu Gheorghe. Fortele de ordine au blocat traficul pe strada Spitalului, din.

Moarte misterioasa la Cluj. Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit in raul Somes

Cadavrul unei femei in varsta de aproximativ 45-50 de ani a fost descoperit, marti, 12 decembrie, in jurul orei 12. 00, in raul Somesul Mic, in zona cartierului clujean Grigorescu.

Un barbat a fost gasit in podul casei unor vecini in timp ce voia sa se sinucida

Barbatul avea o funie infasurata in jurul gatului cand au sosit politistii,acestia fiind cei care l-au dezlegat si l-au coborat din pod.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )