Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ciocolata de casa cu nuci. Cea mai simpla si buna reteta

Adevărul Adevărul,
Ciocolata de casa cu nuci. Cea mai simpla si buna reteta

Ti-e pofta de ceva dulce? Mai exact de ciocolata? Nu da buzna in magazin! Poti prepara chiar si tu o ciocolata de casa cu nuci. Nici nu stii cat de buna poate fi. Si dureaza maxim 30 de minute. continuă pe Adevărul

Cea mai simpla metoda de slabit: calorii negative din alimente

Specialistii in nutritie sustin ca cea mai simpla metoda de sladit este consumul de calorii negative din alimente. Mai precis, caloriile negative din alimente mentin nivelul energetic ridicat al organismului si sunt mu.

Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat si Pamela Roussos Ratiu, cea despre care artistul spunea ca i-a fost cea mai buna sotie. Fostul model international a istorisit intr-un interviu pentru Adevarul spectaculoasa poveste de dragoste pe care a trait-o alaturi de Demis Roussos.

Cea mai dorita functie pentru WhatsApp debuteaza in Asia

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie via text, dar in curand se vor schimba lucrurile si ar putea domina inca un domeniu.

Ce este Statul Islamic: cum functioneaza si de unde are bani cea mai periculoasa grupare terorista din lume

Ce este Statul Islamic? Cunoscuta si ca Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), organizatia jihadista s-a impus in ultimul an drept cea mai periculoasa grupare terorista din lume. Jihadistii din organizatia numita initial Statul Islamic in Irak si Siria au reusit sa captureze parti insemnate din nordul Irakului si exista suspiciuni ca gruparea terorista controleaza acum si rebelii din Siria.

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importanta seara din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important ca DNA este divizia penala a SRI

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ca aceasta este cea mai importanta seara.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

Finantele vor sa imprumute 5 miliarde de lei in februarie, cea mai mare suma lunara din ultimii patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute in luna februarie prin vanzarea de titluri de stat 5 miliarde de lei, cea mai mare valoare a emisiunilor brute incepand din februarie 2011 si in urcare de la 3,6 miliarde de lei in prima luna a acestui an, potrivit Mediafax.

Nanobotii, viitorul medicinei. Sunt cea mai buna speranta in lupta cu boala

Nanobotii, acei roboti microscopici care ar putea transporta medicamente sau actiona ca niste mici chirurgi, un concept ce tine mai multe de filmele science-fiction, ar putea fi mult mai mult in viitorul nu foarte.

A inceput Carnavalul de la Venetia. Tema din acest an este Cea mai delicioasa sarbatoare din lume

Carnavalul de la Venetia a debutat pe Marele Canal, printr-o parada a gondolelor si a altor ambarcatiuni, decorate cat mai original. Vaslasii purtau, la randul lor, masti si costume pline de fantezie. Multe.

Petrolistii din SUA, cea mai ampla greva din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declasat, astazi, greva la noua unitati de productie, cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, conform Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )