Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ciolacu anunta ca nu acccepta nume de la centrul partidului pentru alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Ciolacu anunta ca nu acccepta nume de la centrul partidului pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu va accepta sa se impuna de la centru. continuă pe România Liberă

Ciolacu anunta ca PSD incepe strangerea de semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, ca PSD se va reuni in sedinta inainte de inceperea sesiunii parlamentare, sedinta in care va incepe strangerea de semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban. El precizeaza ca motiunea poate fi depusa inainte de alegerile locale.

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National.

Marcel Ciolacu vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE: Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca PSD vrea aliante politice cu Pro Romania sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniaza ca daca cele doua formatiuni s-ar regasi in proiectul PSD, atunci ar trece si motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )