Libnet.ro
UNICEF

23:31

CIOLACU, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Nu noi trebuie sa luam decizii, ci specialistii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Nu noi trebuie sa luam decizii, ci specialistii

O decizie in privinta amanarii alegerilor parlamentare trebuie sa fie luata de catre specialisti, nu de politicieni, a declarat joi presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea privind organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului spre reexaminare Legea privind organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016.

Ciolacu, despre sesizarile PNL si USR la CCR privind numirea lui Iordache: Nu mai bine nu il votau, decat sa conteste?

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat despre sesizarile PNL si USR la Curtea Constitutionala privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, ca nu era mai bine sa nu il voteze, decat sa conteste la CCR votul in plenul reunit al Parlamentului. Liderul PSD a adaugat ca nu au exista negocieri cu PNL si USR ca sa voteze pentru numirea lui Iordache.

Ciolacu, despre contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Iordache: Nu mai bine nu-l votau decat sa il conteste?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, referitor la contestarea de catre PNL si USR a numirii lui Florin Iordache la sedia Consiliului Legislativ, ca este dreptul acestora sa o faca. Nu mai bine nu-l votau, decat sa il conteste?, a intrebat Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )