Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ciolacu, despre Maior ca posibil premier al PSD: Nu il cunosc, mi-as fi dorit. Nu e o prioritate pentru partid

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, despre Maior ca posibil premier al PSD: Nu il cunosc, mi-as fi dorit. Nu e o prioritate pentru partid

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca ar putea fi propus George Maior in functia de premier din partea PSD, ca nu il cunoaste pe ambasadorul Romaniei la Washington. Liderul interimar social-democrat a mai spus ca pentru partid nu este o prioritate Maior, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ciolacu despre motiunea de cenzura: Sunt optimist ca va trece. in jur de cinci-sase voturi ne lipsesc in acest moment

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca sunt parlamentari care vor sa se afilieze grupului PSD, in conditiile in care in prezent lipsesc cinci-sase voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca. Sunt optimist ca aceasta motiune de cenzura va trece, afirma Ciolacu.

Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Ne lipsesc 5-6 voturi. Minoritatile nu voteaza de frica Sunt parlamentari care vor sa se afilieze PSD

Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca pentru a trece motiunea de cenzura anuntata de PSD mai sunt necesare cinci-sase voturi. Seful PSD a precizat ca PMP, ALDE si minoritatile nu vor vota motiunea, deoarece le este teama de anticipate.

Ciolacu, despre raportul Curtii de Conturi si AEP: Cine a facut tampenii trebuie sa raspunda

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, intrebat cu privire la raportul Curtii de Conturi si Autoritatii Electorale Permanente, ca cine a facut tampenii trebuie sa raspunda.

Ciolacu anunta reformarea Comitetului Executiv PSD: Niciodata sa se mai intample ce s-a intamplat

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut duminica, la Timisoara, ca e necesara reformarea Comitetului Executiv al partidului. Astfel, prin modificarea statutului formatiunii, alaturi de presedintii de organizatii, din CEx o sa faca parte primarii de mari municipii si presedintii de consilii judetene.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )