Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ciolacu, despre ordonanta privatizarii sanatatii: Cine are bani va trai, cine nu are bani va muri

Antena3 Antena3,
Ciolacu, despre ordonanta privatizarii sanatatii: Cine are bani va trai, cine nu are bani va muri

Cine are bani va trai, cine nu are bani va muri - este reactia presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, dupa ce Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta referitoare la liberalizarea serviciilor medicale. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu (PSD): Premierul a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie Cine are bani, va trai; cine nu are, va muri (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre OUG privind privatizarea din sanatate: Cine are bani traieste, cine nu, moare

Medicul Tudor Ciuhodaru a criticat intentia Guvernului Orban de a da o ordonanta de urgenta prin care s-ar produce privatizarea sanatatii, aratand ca se va ajunge cat de curand la situatia in care supravietuieste doar cel cu bani.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: A privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie. Cine are bani, va trai. Cine nu are, va muri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale din sectorul sanitar.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )