Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ciolacu, mesaj dur la adresa premierului: Citu, esti un mincinos! Sunteti de un an jumate la guvernare si tot ce faceti este sa schelalaiti ca PSD e de vina!

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, mesaj dur la adresa premierului: Citu, esti un mincinos! Sunteti de un an jumate la guvernare si tot ce faceti este sa schelalaiti ca PSD e de vina!

Marcel Ciolacu l-a facut mincinos pe Florin Citu, dupa ce premierul a declarat ca pensiile nu vor creste in 2021. Liderul PSD a transmis ca atat premierul, cat si coalitia aflata la putere, au votat in decembrie programul de guvernare care prevedea cresterea pensiilor in acest an. N-ai bani?! Nu mai furati. Nu mai angajati cohorte de chelnerite si miss-uri la stat! a transmis social-democratul. continuă pe Adevărul

Tudose, atac la adresa premierului Citu: Un Mit pricajit, un chelner de bacsisuri mici

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose apreciaza ca premierul Florin Citu este precum duhul cel rau care a scapat din lampa fermecata si a iesit un Mit pricajit.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru elevi: Fiti voi asa cum nu au putut fi ei: responsabili!

Marcel Ciolacu a transmis, luni, succes elevilor care s-au intors in banci, pe i-a incurajat sa fie responsabili si sa respecte masurile sanitare pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Marcel Ciolacu, mesaj catre elevi: Chiar daca actualii guvernanti au adus haosul in scolile redeschise, fiti voi asa cum nu au putut fi ei - responsabili!

In prima zi in care scolile s-au redeschis, Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a indemnat pe elevi si profesori sa respecte masurile anticoroavirus si sa fie responsabili, nu ca actualii guvernanti care au adus.

Marcel Ciolacu, mesaj catre elevi si studenti: Chiar daca actualii guvernanti au adus haosul in scolil, fiti voi asa cum nu au putut fi ei: responsabili!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, luni, un mesaj elevilor si studentilor care au reluat cursurile in format fizic, cerandu-le sa fie responsabili, asa cum nu au reusit sa fie guvernantii, si sa respecte masurile sanitare.

Competentii din PNL: ce candidati-problema propun liberalii premierului Citu

Liderii liberali din teritoriu au strecurat pe listele cu propuneri pentru functii guvernamentale si persoane cu pete in CV-ul lor, cu toate ca premierul Florin Citu i-a avertizat ca nu va accepta traseisti sau politicieni cu un parcurs profesional controversat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )