Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ciolacu, mesaj dur pentru Iohannis: Sa dai vina pe romani pentru ca Guvernul TAU a scapat total de sub control pandemia este groaznic de gretos!

Antena3 Antena3,
Ciolacu, mesaj dur pentru Iohannis: Sa dai vina pe romani pentru ca Guvernul TAU a scapat total de sub control pandemia este groaznic de gretos!

Marcel Ciolacu i-a transmis, miercuri, un mesaj extrem de dur lui Klaus Iohannis dupa conferinta de presa organizata de seful statului la Palatul Cotroceni in ziua cu cel mai negru bilant al pandemiei de coronavirus. Liderul PSD ii acuza pe Klaus Iohannis si pe liberali ca sunt singurii responsabili pentru miile de persoane infectate. continuă pe Antena3

Implicat intr-un nou scandal intern, scaunul lui Dan Barna se clatina. Allen Coliban, noul primar al Brasovului, mesaj dur pentru Echipa Barna dupa abuzurile din USR: Niste demisii ar fi de bun simt

Dan Barna este din ce in ce mai criticat in USR, iar de aceasta data reprosurile ii sunt aduse de unul dintre membrii Uniunii care au obtinut victorii notabile la alegerile locale din 2020, si anume Allen.

Sofia Vicoveanca, mesaj emotionant pentru romani: Mi-e foarte greu sa cant si sa nu vad zambetul!

Sofia Vicoveanca a oferit mesaj de suflet pentru telespectatorii Antena3, la cateva zile dupa ce a implinit 61 de ani . de cantec. in buletin, nu ma uit, ca nu vreau sa imi stric ziua, ne-a marturisit artista, care nu si-a pierdut umorul in pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )