Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu: Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna

România Liberă România Liberă,
Ciolacu: Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca in PSD trebuie sa urmeze o perioada de re. continuă pe România Liberă

Ciolacu nu mai vrea analize, sondaje si alte trageri de timp: Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna

Cu guvernul picat la motiunea de cenzura, Marcel Ciolacu sustine ca nu mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp, ci de actiune. Pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna, a scris pe Facebook presedintele Camerei Deputatilor.

Marcel Ciolacu vrea REFORMA INTERNA iN PSD: Nu cred ca mai este momentul pentru analize, sondaje si alte trageri de timp

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca pentru PSD trebuie sa urmezeo perioada de reforma interna, dupa ce Guvernul Dancila a picat la motiunea de cenzura. El mizeaza pe viitoa.

Schimbare majora in PSD. Anuntul unui important lider social-democrat

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, presedintele Camerei, declara ca pentru PSD trebuie sa urmeze o perioada de reforma interna care sa permita partidului sa castige viitoarele alegeri parlamentare. intr-o.

Lider PSD: Caderea Guvernului este o pierdere pentru romani, nu pentru PSD

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, considera ca romanii au de pierdut dupa caderea Guvernului, nu social-democratii. Ce s-a intamplat astazi nu este o pierdere pentru PSD, dar este, cu.

Dragnea, mesaj pentru PSD inainte de motiunea de cenzura: Sustineti Guvernul

Cred c257; mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar si f257;r257; alte interpret257;ri: sustineti guvernul! Cu toate fortele! Indiferent de nemultumirile personale! Avem aceast257; obligatie in fata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )