Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ciolacu si Simonis demisioneaza din Parlament si renunta la pensiile speciale

România Liberă România Liberă,
Ciolacu si Simonis demisioneaza din Parlament si renunta la pensiile speciale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, si liderul Grupului PSD de la Camera Deputatilor, Alfred Simonis, . continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a anuntat, luni seara pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia speciala care se acorda parlamentarilor care au mandate intregi. Alaturi de liderul PSD si-a anuntat demisia din Camera Deputatilor si liderul grupului Alfred Simonis. De precizat este ca PSD a promovat in Parlament introducerea pensiilor speciale pentru diferite categorii de angajati si demnitari. Epopeea pensiilor speciale: Cine le-a introdus Cum incearca PSD si PNL sa transforme subiectul pensiilor speciale din cartoful fierbinte in bata electorala.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. La fel am facut si acum patru ani, la fel voi face si acum,.

Ludovic Orban, pentru B1 TV: Aproape toate pensiile speciale au fost adoptate cu majoritate PSD la initiativa PSD PNL, singurul partid care s-a opus la introducerea pensiilor speciale pentru parlamentari (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, a reactionat la anuntul facut de Marcel Ciolacu, omologul sau social-democrat, care sustine ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu.

Marcel Ciolacu anunta ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat. Care este motivul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni seara, pe Facebook, ca va demisiona din Parlament in ultima sa zi de mandat. Si asta pentru a nu beneficia de pensia speciala de care beneficiza doar parlamentarii care au mandate intregi.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca Guvernul Orban a ratat in acest an ocazia sa emita o ordonanta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi facut sa fie economisite cateva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folositi in lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregati scolile astfel incat sa elevii sa poata continua procesul educational.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )