Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ciolacu: Starea de urgenta trebuie insotita de masuri pentru prevenirea unui dezastru economic

România Liberă România Liberă,
Ciolacu: Starea de urgenta trebuie insotita de masuri pentru prevenirea unui dezastru economic

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca prelungirea starii de urgenta ar trebui decisa doar daca e. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta fara masuri pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala

Presedintele PSD Marcel Ciolacu ii cere presedintelui Iohannis si Guvernului PNL ca prelungirea starii de urgenta sa fie insotita obligatoriu de masuri economice si sociale. Prelungirea starii de urgenta fara o minima garantie ca vor fi luate masurile corecte si necesare pentru prevenirea unui dezastru economic ar fi o inconstienta totala, spune Ciolacu. Vezi solicitarile presedintelui PSD.

PSD cere masuri pentru contracararea secetei

PSD cere masuri pentru contracararea secetei, printre care declararea starii de calamitate naturala .

PSD cere masuri pentru contracararea secetei

PSD cere masuri pentru contracararea secetei, printre care declararea starii de calamitate naturala si acordarea de vouchere agricultorilor. Social-democratii critica Guvernul pentru ca a permis plecarea din tara a muncitorilor agricoli, in contradictie cu celelalte tari europene care anticipeaza criza alimentara.

Bill Gates lanseaza un apel catre liderii lumii si propune trei masuri pentru combaterea coronavirusului

Intr-o articol publicat de ziarul Le Monde, Bill Gates, multimiliardarul american devenit filantrop, a solicitat un raspuns concertat, o abordare globala pentru a lupta impotriva acestei boli. Bill Gates incepe prin a avertiza diferite state sa vada dincolo de granite, deoarece coronavirusul afecteaza intreaga planeta. vezi cele 3 masuri cerute de Gates.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )