Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolacu: Vom depune plangeri penale pentru ca premierul a fost in campanie electorala dupa incetarea acesteia VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Vom depune plangeri penale pentru ca premierul a fost in campanie electorala dupa incetarea acesteia VIDEO

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata ca partidul pe care il conduce va depune plangeri penale la DNA, dupa ce prim-ministrul Romaniei a participat la mitinguri electorale in Dambovita si Giurgiu, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. PSD a depus la Autoritatea Electorala Permanenta plangeri pentru folosirea, de catre PNL a unor platforme online, de asemenea, in afara campaniei electorale, a mai anuntat Ciolacu. continuă pe Adevărul

CIOLACU: Vom depune plangeri la DNA. Orban se afla in campanie electorala dupa ce aceasta a luat sfarsit

PSD va depune plangere penala la DNA impotriva premierului Ludovic Orban pe motiv ca acesta a continuat sa faca campanie electorala si dupa ce aceasta a luat sfarsit, a declarat sambata presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale pentru ca premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale. Premierul ar fi incalcat legea

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il ameninta pe Ludovic Orban cu plangeri penale, dupa ce premierul ar fi participat la intalniri electorale, sambata, in Giurgiu si Dambovita, dupa ce campania electorala a luat sfarsit. Niciodata in Romania nu s-a intamplat asa ceva, a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )