Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei parlamentari social-democrati care nu au venit la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. Ciolacu a spus ca niciunul din cei trei imbolnaviti nu este bolnav. continuă pe Hotnews

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care lipsesc de la votul motiunii de cenzura: Cei trei imbolnaviti? Daca tot fortam asa lucrurile, am sa propun excluderea celor trei fosti colegi (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va propune Comitetului Politic National al partidului excluderea din formatiune a senatoarei Carmen Dan si a deputatilor Adrian Todor si Catalin Radulescu,.

Marcel Ciolacu cere excluderea parlamentarilor absenti: Nu e niciunul bolnav!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei social-democrati care nu s-au prezentat la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus.

Cinci parlamentari PSD nu vin sa voteze motiunea. Marcel Ciolacu vrea sa-i excluda din partid

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca va cere excluderea din P.

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

Marcel Ciolacu anunta excluderea celor trei parlamentari care lipsesc de la votul motiunii de cenzura. Fostul ministru Carmen Dan, pe lista neagra

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca va propune forului de conducere al partidului demiterea parlamentarilor care lipsesc de la votul pentru demiterea Guvernului Orban.

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )