Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos i cere demisia premierului Dancila, dupa reprimarea violenta a protestului de pe 10 august

Hotnews Hotnews,
 Ciolos i cere demisia premierului Dancila, dupa reprimarea violenta a protestului de pe 10 august

Fondatorul Miscarii Romania impreuna RO+), Dacian Ciolos, ii premierului Viorica Dancila, intr-o scrisoare deschisa, demisia de urgenta, pentru ca situatia tensionata in care se gaseste societatea romaneasca sa se calmeze si pentru ca romanii sa-si recapete demnitatea. Potrivit acestuia, Guvernul PSD-ALDE a cazut un test important prin folosirea abuziva, ilegala si disproportionata a violentei impotriva propriilor cetateni in seara zilei de 10 august. continuă pe Hotnews

Ciolos ii cere demisia lui Dancila, dupa incidentele de la proteste: Ar fi ultimul lucru cu adevarat patriotic

Fostul premier, Dacian Ciolos, i-a transmis, vineri, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care i-a cerut demisia, in urma violentelor de la protestul din 10 august, in Piata Victoriei, spunand ca ar fi ultimul lucru cu adevarat.

Liberalii pun TOATE TUNURILE pe Carmen Dan dupa reprimarea VIOLENTA a protestelor: TI-E LIMPEDE CA VEI RASPUNDE, alaturi de echipa ta MANEVRATA POLITIC?

Liberalii pun toate tunurile pe ministrul de Interne dupa repesiunea jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Alina Gorghiu ii transmite lui Carmen Dan ca va raspunde pentru tot balamucul.

Liderul ALDE din Parlamentul European, dupa ce Tariceanu si-a exprimat sustinerea fata de jandarmi: Reprimarea violenta a protestelor de strada nu este acceptabila

Liderul grupului Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca reprimarea violenta a protestelor de strada nu este ac.

Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Vioricai Dancila din fruntea Guvernului

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu ii cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. intr-o scrisoare deschisa, Andronescu cere si schimbarea actualului guvern, despre care spune ca este unul.

Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD

Ecaterina Andronescu, senator si fost ministru al Educatiei, cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului. Mai mult, Andronescu vrea schimbarea actualului Guvern Dancila cu o echipa profesionista, care sa poate faca fata situatiei politice actuale.

Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului

Ecaterina Andronescu, senator si fost ministru al Educatiei, cere demisia liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului. Mai mult, Andronescu vrea schimbarea actualului Guvern Dancila cu o echipa profesionista, care sa poate faca fata situatiei politice actuale.

Doru Coliu (PMP), mesaj pentru Carmen Dan: Mai aveti macar o farama de demnitate si omenie, sa va dati demisia?

Deputatul PMP de Diaspora Doru Coliu i-a trimis o scrisoare deschisa lui Carmen Dan, in care i-a solicitat sa ofere raspunsuri la mai multe intrebari pe care romanii si le pun, dupa reprimarea violenta a.

Reactia Vioricai Dancila dupa tragedia din Italia. Ce le transmite premierul roman familiilor victimelor

Viorica Dancila reactioneaza dupa tragedia care a zguduit Italia. Premierul a transmis, miercuri, condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata, intre care si cetateni romani, in urma prabusirii.

The Guardian: Se cere interventia Uniunii Europene dupa violentele de la protestele din Romania

Autoritatilor europene li se cere sa intervina pentru apararea statului de drept din Romania dupa incidentele violente de la protestul de pe 10 august, informeaza The Guardian. intr-un articol publicat la o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )