Libnet.ro
UNICEF

09:30

CIOLOS, DESPRE DESCHIDEREA LISTEI PENTRU EUROPARLAMENTARE: A fost solicitarea USR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS, DESPRE DESCHIDEREA LISTEI PENTRU EUROPARLAMENTARE: A fost solicitarea USR

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, astazi, ca USR a solicitat ca el sa deschida lista comuna a celor doua partide la alegerile europarlamentare, precizand ca este dispus sa iasa de pe lista, in cazul in care este nevoie. Decizia finala privind lista USR-PLUS urmeaza sa fie anuntata. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos, despre deschiderea listei la europarlamentare: A fost solicitarea USR. Eu sunt dispus sa ies de pe liste

Presedintele PLUS Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca USR a solicitat ca el sa deschida lista comuna a celor doua partide la alegerile europarlamentare, precizand ca este dispus sa iasa de pe lista, in cazul in care este nevoie, relateaza Mediafax.

Negocieri PLUS-USR pentru europarlamentare. Ciolos propune trei locuri eligibile pentru PLUS. El va deschide lista comuna - surse

Liderul PLUS Dacian Ciolos a propus, in Comitetul Politic al USR, ca el sa deschida lista comuna la europarlamentare, pe locurile 2 si 3 sa fie candidati de la USR, iar pozitiile 4 si 5 sa fie completate de candidatii PLUS, au relatat surse politice pentru Mediafax.

Gorghiu: Orice fost presedinte al PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare

Senatorul liberal Alina Gorghiu a afirmat miercuri ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca, pe un loc eligibil, pe lista cu candidatii pentru alegerile europarlamentare. Declaratia vine in contextul in care atat Gorghiu, cat si Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au inscris in cursa interna pentru a candida la europarlamentare. Din informatiile HotNews. ro, cel mai probabil singurul care va ajunge pe lista pe un loc eligibile este Vasile Blaga.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate exista nicio nemultumire cu privire la lista pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Cluj, ca lista de candidati pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita in jurul datei de 15 februarie in Biroul Politic National, iar pana atunci nu pot exista nemultumiri cu privire la aceasta lista.

Alina Gorghiu: Toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare. Este Vasile Blaga la care ma gandeam, e Crin Antonescu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, anuntandu-si si sustinerea pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )