Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ciolos: Gazoductul pe sub Dunare ar putea fi finalizat in toamna

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Gazoductul pe sub Dunare ar putea fi finalizat in toamna

Trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcarea, transmite: Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca interconectorul de gaze care se va construi pe sub Dunare ar putea fi gata in cateva luni. continuă pe România Liberă

Interconectorul de gaze care se va construi pe sub Dunare ar putea fi gata in cateva luni

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi, dupa o intrevedere cu omologul sau bulgar Boiko Borisov, ca interconectorul de gaze care se va construi pe sub Dunare ar putea fi gata in cateva luni.

Proiect romano-bulgar: Conducta de gaze pentru transportul de gaze naturale pe sub Dunare

Bulgaria si Romania vor construi o conducta de rezerva pentru transportul de gaze naturale pe sub Dunare, pe langa un gazoduct principal ce urmeaza sa fie finalizat in aceasta vara, arata B1.

Bulgaria si Romania vor construi si un gazoduct de rezerva pe sub Dunare

Operatorul retelei de transport a gazelor naturale din Bulgaria Bulgartransgas) a informat marti ca Bulgaria si Romania vor construi si un gazoduct de rezerva pe sub Dunare, care se va adauga conductei principale, informeaza Novinite, preluata de Agerpres.

Bulgaria si Romania vor construi un gazoduct de rezerva pe sub Dunare

Operatorul retelei de transport a gazelor naturale din Bulgaria Bulgartransgas) a informat marti ca Bulgaria si Romania vor construi si un gazoduct de rezerva pe sub Dunare, care se va adauga conductei principale, informeaza Novinite.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )