Libnet.ro
UNICEF

07:31

Ciolos isi asuma responsabilitatea pentru reactia SPP-istilor de duminica la sosirea sa la Colectiv

România Liberă România Liberă,
Ciolos isi asuma responsabilitatea pentru reactia SPP-istilor de duminica la sosirea sa la Colectiv

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca isi asuma responsabilitatea pentru modul in care s-au desfasurat lucrurile, duminica seara, cand a mers sa aduca un omagiu victimelor incendiului de la clubul Colectiv. El a precizat la Antena 3 ca ar fi bine ca toata lumea sa fie mai umana. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos isi promoveaza Platforma Romania 100: O sa discut cu partidele politice. E vorba de utilizarea unei oportunitati pentru a explica punctele cuprinse in proiect

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca va participa la mai multe actiuni ale unor partide politice pentru a le explica care sunt principiile cuprinse in proiectul sau, Platforma Romania 100 .

Dacian Ciolos cere intensificarea pregatirilor pentru venirea iernii: inteleg ca avem inca tronsoane de autostrada si de drumuri nationale fara contracte de deszapezire (VIDEO)

In cadrul sedintei de guvern de miercuri, premierul Dacian Ciolos a cerut ministrilor sa intensifice masurile de pregatire pentru venirea iernii si sa verifice cum gestioneaza institutiile situatia. De.

Volvo isi face bagajele pentru a se muta in China

Marca premium suedeza Volvo, detinuta de grupul chinez Geely, a anuntat o noua strategie industriala care prevede constructia de noi uzine in China si transformarea acestei tari intr-un centru de productie si export pentru piete ca SUA, Europa si restul Asiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )