Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Hotnews Hotnews,
 Ciolos, mesaj pentru Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Un exponent PSD ar fi putut fi un factor de schimbare daca ar fi realizat nevoia de reforma interioara in partid

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, reactioneaza dupa demiterea ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ii transmite premierului Viorica Dancila ca avea motive sa o schimbe pe Andronescu daca ar fi analizat cu adevarat cum functioneaza Ministerul Educatiei si cat de relevante au fost deciziile acesteia. Fostul premier ii mai transmite Vioricai Dancila ca, daca chiar ar fi fost interesata de durerea oamenilor in cazul Caracal, ar fi inceput in primul rand o reforma in propriul partid inainte de a veni sa dea lectii de moralitate. continuă pe Hotnews

Reactia lui Cristian Tudor Popescu, dupa demiterea Ecaterinei Andronescu: Gesturi isterice, de campanie!

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de Viorica Dancila dupa o declaratie, la Antena 3, in care sustine ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. Reactia gazetarului Cristian Tudor Popescu. Ce fundament considera jurnalistul ca a avut actiunea premierului de a o demite pe Andronescu? Reactia lui Cristian .

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al .

Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratia sa facuta in cursul serii trecute, la Antena 3, in cazul crimelor de la Caracal. Aceasta a sustinut ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. De exemplu, Alexandra m-am interesat la Inspectoratul Scolar mergea .

Avocatul Gheorghe Piperea: Se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august

Avocatul Gheorghe Piperea sustine ca datele rectificarii bugetare indica faptul ca se pregateste debarcarea Guvernului Dancila, dupa 10 august. Se pregateste debarcarea actualului guvern, dupa 10 august.

Familia lui Gheorghe Dinca, mesaj pentru parintii fetelor ucise de criminalul din Caracal

Vecinii il considerau toti un localnic linistit care nu a iesit in evidenta decat prin singuratatea sa. Nu a ridicat suspiciuni, dar a omorat doua fiintesi poate multe altele pe langa ele. Acum, apropiatii il descriu altfel, realizand ca bula de solitudine in care statea ar fi trebuit sa atraga multe semne de intrebare. Pe .

VIDEO Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, propus de premierul Viorica Dancila interimar la Educatie dupa demiterea Ecaterinei Andronescu, este senator PSD. S-a remarcat prin greseli gramaticale, printr-o demonstratie despre cum sa nu vorbesti limba lui Shakespeare la Bruxelles sau prin declaratiile potrivit carora o mama si doi copii nu reprezinta o familie: A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este.

Mara Mares (PNL): Declaratia Ecaterinei Andronescu, care a spus ca a invatat sa nu se urce cu un strain in masina, e din ciclul avea fusta prea scurta. Demisia!

Liderul TNL Mara Mares i-a cerut demisia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, dupa afrmatia: Am invatat de acasa sa nu ma urc cu un strain in masina. Ma asteptam ca doamna Andronescu sa recunoasca public ca elevii si tinerii fac autostopul in Romania din cauza PSD si a OUG 512019, emisa de guvernul Dancila, prin care transportul judetean a fost scos din sfera serviciilor publice, arata Mara Mares.

Dancila i-a cerut Ecaterinei Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor

Premierul Viorica Dancila i-a cerut miercuri ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor cu o saptamana, de pe 9 septembrie pana pe 16. Ministrul ar urma sa discute cu parintii si profesorii la inceputul saptamanii viitoare despre aceasta propunere.

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa demitere

Ministrul demis al Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca intentia sa in cele afirmate la o .

Filiala PSD Constanta, din care face parte si ministrul demisionar Nicolae Moga, a transmis un mesaj Vioricai Dancila

PSD Constanta si-a anuntat sustinerea fata de premierul Viorica Dancila in cazul deciziilor luate in cazul de la Caracal. Nicolae Moga, ministrul de Interne care a demisionat dupa numai 6 zile, face parte din aceasta organizatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )