Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolos, de trei ori mai tare ca Obama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolos, de trei ori mai tare ca Obama

Premierul Dacian Ciolos pare sa fie mai performant ca autoritatile americane. Cel putin asa reiese din discursul sau de ieri, din Parlament. in conditiile in care in SUA au fost create lunar in jur de 180. 000 de locuri de munca, anul acesta, la o populatie de circa 319 milioane de locuitori, in Romania, proportional, la o populatie de circa 19. 000 de locuitori ar fi trebuit create 10. 700 de locuri de munca-lunar, pentru o performanta egala. Dar Dacian Ciolos a raportat, ieri, ca in primul semestru, numarul salariatilor a crescut cu 152. 000, adica peste 25. 300 de locuri de munca/luna. O performanta de aproape trei ori mai tare ca a administratiei Obama. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos se va intalni cu Obama: Premierul pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a ONU. Vezi programul

Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, informeaza ziare. com. in cadrul vizitei sale in Statele Unite, premierul va participa la o receptie.

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni in Parlament starea economiei

Premierul Dacian Ciolos prezinta, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, situatia economica a Romaniei, invitatia fiind facuta de grupul parlamentar PSD, care i-a cerut primului-ministru ca arate care este situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

Liga 1: CFR Cluj - FC Voluntari 5-0/ Bud a inscris de trei ori

CFR Cluj a castigat categoric partida disputata impotriva celor de la FC Voluntari, scor 5-0, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul opt din Liga 1 la fotbal. De la gazde s-a evidentiat Cristian Bud, autor a trei goluri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )