Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciprian Ciucu, despre cresterea pensiilor cu 40%: Ca angajat, cu salariul minim pe economie, trebuie sa fii extrem de ingrijorat cu privire la ce s-a intamplat astazi (VIDEO)

B1 B1,
Ciprian Ciucu, despre cresterea pensiilor cu 40%: Ca angajat, cu salariul minim pe economie, trebuie sa fii extrem de ingrijorat cu privire la ce s-a intamplat astazi (VIDEO)

In cursul serii de marti, 22 septembrie, Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6 si-a exprimat ingrijorarea cu privire la decizia Parlamentului de a creste punctul de pensie cu 40%, dupa ce. continuă pe B1

Ciprian Ciucu, despre cresterea pensiilor cu 40%: Ca angajat, cu salariul minim pe economie, trebuie sa fii extrem de ingrijorat cu privire la ce s-a intamplat astazi (VIDEO)

In cursul serii de marti, 22 septembrie, Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primaria Sectorului 6 si-a exprimat ingrijorarea cu privire la decizia Parlamentului de a creste punctul de pensie cu 40%, dupa ce.

Citu, despre cresterea pensiilor cu 40% ceruta de PSD: De unde au atata tupeu si atata cinism? Vom ataca la CCR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca PSD da dovada de mult tupeu si cinism propunand majorarea cu 40% a punctului de pensie in conditiile in care economia este deja secatuita si ca proiectul va fi atacat la Curtea Constitutionala.

CONAF: Cresterea pensiilor cu 40% va afecta grav echilibrul bugetar al Romaniei

Cresterea pensiilor cu 40% este nesustenabila in acest context al pandemiei, iar iresponsabilitatea parlamentarilor care au votat aceasta majorare va conduce pe viitor la o povara bugetara greu de acoperit, sustine presedintele CONAF, Cristina Chiriac, potrivit Agerpres. Fie ca vorbim de cresteri salariale sau de pensii, in timp de pandemie, o crestere este o masura iresponsabila. Constientizam nevoia ca pensiile din Romania sa fie crescute si aceasta sa se reflecte direct in sporirea nivelului de trai, insa momentul acesta nu este cel mai potrivit. Evolutia economiei la nivel mondial este una negativa, lucru reflectat in indicatorii macroeconomici ai Romaniei. Ca urmare, pentru a acoperi cheltuiala cu majorarea pensiilor, guvernul va trebui sa se imprumute si mai mult la un nivel al dobanzilor pe plan international in crestere, a precizat presedintele CONAF, intr-un comunicat.

CONAF: Cresterea pensiilor cu 40% va afecta grav echilibrul bugetar al Romaniei

Cresterea pensiilor cu 40% este nesustenabila in contextul pandemic dat, iar iresponsabilitatea parlamentarilor care au votat aceasta majorare va conduce pe viitor la o povara bugetara greu de acoperit, este de parere presedintele Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF), Cristina Chiriac.

PSD: Astazi, vom arata din nou Guvernului PNL ca nu poate continua sa nesocoteasca legile tarii si sa nu aplice cresterea pensiilor cu 40%

PSD anunta ca va arata, marti, din nou, Guvernului PNL ca nu poate continua sa nesocoteasca legile tarii si sa nu aplice cresterea pensiilor cu 40%, urmand a vota rectificarea bugetara in forma modificata in Comisiile de buget-finante.

Marcel Ciolacu: Ramanem consecventi. Maine vom vota in Parlament cresterea pensiilor cu 40%, conform legii

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va ramane consecvent si va vota in plenul reunit de marti al Parlamentului pentru cresterea pensiilor cu 40%, conform legii. Liderul social-democratilor a adaugat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban i-au umilit destul pe pensionari si e momentul sa se opreasca. Orice guvern normal la cap isi respecta seniorii, nu isi bate joc de ei, mai spune Ciolacu.

Citu, despre cresterea pensiilor: Nu pot fi majorate cu 40%, asa cum cere PSD

O crestere a punctului de pensie nu va fi permisa peste ceea ce s-a putut realiza pana in acest moment, a declarat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu.

BNR: Cresterea pensiilor cu 40% ar aduce un deficit de 11%. Cum putem evita noi taxe si impozite

Cresterea punctului de pensie cu 40% ar duce la o crestere a deficitului bugetar in 2021 la peste 11% din PIB, fiind posibil un risc sistemic mare prin agravarea starii bugetului public, potrivit raportului de analiza a convergentei Romania - Zona Euro, Monitor, publicat pe site-ul BNR.

Florin Citu la RFI, despre majorarea pensiilor cu 40%: De unde atata tupeu si cinism la PSD?

Florin Citu se intreaba in contextul eventualei majorari a pensiilor cu 40% dorite de PSD, intr-o discutie la rfi. ro de unde atata tupeu si atata cinism? Au incercat sa arunce Romania in aer ani de zile, i-am oprit si vad ca tot nu se potolesc . inca astept institutiile statului sa analizeze si sa-i ancheteze pentru subminarea economiei nationale pe cei care au lasat economia fara stocuri, inaintea unei crize de sanatate. Si bineinteles, poate o sa ne uitam si la aceste actiuni, ceea ce fac astazi in Parlament este vadit impotriva Romaniei . Sunt indignat de ceea ce fac. Toata lumea se uita la noi, avem investitori, avem Comisia Europeana, agentiile de rating, toata lumea se uita la noi, ne-au avertizat ca mergem intr-o directie gresita si acesti oameni vin si fac acest lucru.

CRISTINA CHIRIAC, CONAF: Cresterea pensiilor cu 40% va afecta grav echilibrul bugetar al Romaniei

Cresterea pensiilor cu 40% este nesustenabila in contextul pandemic dat, iar iresponsabilitatea parlamentarilor care au votat aceasta majorare va conduce pe viitor la o povara bugetara greu de acoperit, a declarat Presedintele CONAF, Cristina Chiriac.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )