Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciprian Ciucu s-a nscris n cursa interna din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Ciprian Ciucu s-a nscris n cursa interna din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu s-a inscris in cursa interna din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei, a anuntat acesta pe pagina de Facebook. Acesta este in prezent consilier general din partea PNL si unul dintre cei mai aprigi critici ai Gabrielei Firea. continuă pe Hotnews

Cine vrea sa ajunga la Primaria Capitalei din partea PNL: Florin Ctu, Ionel Danca si Ciprian Ciucu s-au nscris n cursa interna

Florin Citu - liderul senatorilor PNL si vicepresedinte al partidului, Ionel Danca - purtaror de cuvant PNL si Ciprian Ciucu - consilier general PNL s-au inscris in cursa interna din PNL pentru a ajunge candidatul partidului la alegerile de la Primaria Capitalei din 2020, au declarat surse liberale pentru Hotnews. ro.

Ciprian Ciucu, primul candidat al PNL inscris pentru cursa Primariei Bucuresti

Consilierul general al PNL Ciprian Ciucu a transmis, joi, pe pagina sa de Facebook, ca si-a depus oficial candidatura pentru cursa electorala de la Primaria Capitalei. Desi si-a anuntat intentia de a concura pentru Primaria Generala de mai mult timp, pe listele liberalilor s-ar putea afla mai multe variante pana la sfarsitul zilei, 15 noiembrie fiind termenul limita de inscriere.

Ciprian Ciucu, primul candidat al PNL inscris in cursa pentru Primaria Bucuresti

Consilierul general al PNL Ciprian Ciucu a transmis, joi, pe pagina sa de Facebook, ca si-a depus oficial candidatura pentru cursa electorala de la Primaria Capitalei.

Viorel Catarama a demisionat din PNL

Viorel Catarama, a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, ca a demisionat din Partidul National Liberal si ca va infiinta o noua formatiune cu numele Dreapta Liberala DL), urmand ca in 2019 sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )