Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cipru anunta sanctiuni dure pentru turistii care nu respecta regulile anticoronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cipru anunta sanctiuni dure pentru turistii care nu respecta regulile anticoronavirus

Ciprul a inasprit tonul si a introdus amenzi usturatoare pentru turistii straini care nu respecta regulile anticoronavirus la sosire, dupa ce un calator care a mintit cu privire la itinerariul sau a fost testat pozitiv. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Grecia a anuntat ca suspenda pana marti emiterea formularelor de calatorie pentru turistii care intra in tara cu masina. Ce se intampla cu cei care nu au obtinut inca documentul

Autoritatile din Grecia anunta ca pana marti noapte a fost suspendata emiterea de formulare de calatorie pentru turistii care calatoresc cu masina sau cu autocarul catre Republica Elena. Decizia de.

Rute alternative pentru turistii care se intorc de la munte si de la mare, spre Bucuresti

Sunt asteptate valori mari de trafic, duminica, in ziua cand cei mai multi dintre turistii care au petrecut pe litoral sau in statiunile de pe Valea Prahovei se intorc spre Capitala.

Veste proasta pentru romanii care vor vacanta in Grecia. S-a anuntat acum

Din ce in ce mai multi romani au decis, in ultima perioada, sa plece in vacanta in Grecia, ignorand avertismentul medicilor din Romania. Autoritatile elene au facut, insa, anuntul. Iata ce se va intampla cu turismul! Grecii, ingrijorati pentru principala sursa de venit a tarii Desi au deschis granitele pentru turistii romani, grecii sunt ingrijorati .

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Cand esti urmarit, cum te poti opune si ce drepturi ai

Una dintre cele mai discutate probleme a locatarilor de bloc este prezenta camerelor de supraveghere. Desi pentru multi este un lucru normal, este bine de stiut ca folosirea acestora este posibila numai in anumite limite legale. Asociatiile de proprietari nu informeaza corect asupra folosirii camerelor video! Avocatnet. ro avertizeaza ca locatarii au dreptul sa fie informati .

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

Taxa Gafa: Washingtonul anunta sanctiuni impotriva Frantei, dar le ingheata (oficial)

Administratia Trump a anuntat vineri noi taxe pentru anumite produse franceze in valoare de 1,3 miliarde de dolari pentru a pedepsi Parisul pentru ca a impus un impozit pentru gigantii tehnologici americani, dar a inghetat aplicarea masurilor pentru a permite gasirea unei solutii prin negociere, potrivit AFP.

Restrictii pentru turistii romani care calatoresc in Austria si Norvegia

Romanii care merg in Austria trebuie sa prezinte un test Covid negativ si dovada cazarii. Cei care c.

ULTIMA ORA. Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )