Libnet.ro
UNICEF

05:00

Circ in Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor. Iordache refuza sa supuna votului propunerea(VIDEO)

B1 B1,
Circ in Parlament: Liberalii cer revocarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor. Iordache refuza sa supuna votului propunerea(VIDEO)

Circ in Camera Deputatilor, dupa ce liberalii au cerut, in plen, revocarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, si a vicepresedintelui Florin Iordache. Pe stilul cainii latra, caravana trece, Florin. continuă pe B1

Scandalul privind revocarea lui Dragnea. Zegrean: Cel mai probabil situatia va fi lamurita la CCR, daca va cere cineva. Problema este pana atunci ce se intampla?

Fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, a declarat pentru Mediafax despre scandalul din Parlament ca intotdeauna cand s-au schimbat presedintii de Camere a fost cu scandal si cu urlete si ca probabil.

Alina Gorghiu: Revocarea lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor a respectat regulamentul

Senatorul liberal Alina Gorghiu a sustinut ca procedura de revocare a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor derulata de opozitie miercuri in plen a respectat in totalitate regulamentul, iar cel care a .

Turcan: Plenul Camerei Deputatilor va trebui sa dea votul final pe proiectele privind revocarea lui Dragnea si Iordache

Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat miercuri ca plenul va trebui sa dea votul final pe cele doua proiecte de revocare din functii a presedintelui si vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si Florin Iordache.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )