Libnet.ro
UNICEF

23:00

Circ in Parlament! USR, scandal la intrarea in plenul Senatului. Deputatii USR au sunat la 112

Antena3 Antena3,
Circ in Parlament! USR, scandal la intrarea in plenul Senatului. Deputatii USR au sunat la 112

Update: A fost din nou scandal in Parlament. Deputatii USR sunt suparati ca nu li s-a permis accesul in plenul Senatului si nici la balcon, desi au de sustinut amendamente. Deputatul USR Claudiu Nasui . continuă pe Antena3

Circ in Parlament! USR, scandal la intrarea in plenul Senatului. Deputat USR: Se mai trece inca o linie rosie

Update: A fost din nou scandal in Parlament. Deputatii USR sunt suparati ca nu li s-a permis accesul in plenul Senatului si nici la balcon, desi au de sustinut amendamente. Deputatul USR Claudiu Nasui .

Scandal urias in plenul Senatului: Protest Rezist, plus discutii aprinse cu USR si PMP (FOTO)

Nou scandal in Parlament! Opozitia protesteaza in termeni duri inainte in plenul Senatului inainte votul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul magistratilor. inca.

Scandal urias in plenul Senatului. Opozitia, protest fata de modificarea legii Statutului magistratilor

Prima lege a Justitiei, cea care prevede Statutul magistratilor, intra marti la vot in plenul Senatului. Comisia speciala a adus mai multe modificari proiectului. Un amendament important este ca.

Plenul Senatului, sedinta de seara. Pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul privind Statutul magistratilor, care se amana pentru marti/ USR, dupa ce s-a limitat timpul de dezbatere: De ce ne puneti pumnul in gura?

Sedinta plenului Senatului a inceput luni seara in jurul orei 18. 00, cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce s-a finalizat plenul comun privind bugetul pe anul viitor, iar pe ordinea de zi se afla proiectul PSD-ALDE privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Acest proiect insa inca este dezbatut in comisia speciala parlamentara condusa de deputatul Florin Iordache, dupa ce s-au depus mai multe amendamente fata de forma care a trecut de Camera Deputatilor. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul de modificare a Legii ANI, pentru care s-a dat raport luni. UPDATE 2 Plenul Senatului s-a terminat la ora 20, Statutul magistratilor se va vota maine. UPDATE Majoritatea PSD-ALDE a votat, chiar inainte de a se intra pe dezbaterile privind legea ANI, ca timpul pentru dezbatere sa fie de 5 minute. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva in plenul Senatului. De ce doriti sa ne punei pumnul in gura?.

Plenul Senatului, sedinta de seara. Pe ordinea de zi se afla si proiectul privind Statutul magistratilor, care se discuta inca la comisia speciala condusa de Iordache, si modificarea la Legea ANI/ USR, dupa ce s-a limitat timpul de dezbatere: De ce ne pu

Sedinta plenului Senatului a inceput luni seara in jurul orei 18. 00, cu aproape 3 ore intarziere, dupa ce s-a finalizat plenul comun privind bugetul pe anul viitor, iar pe ordinea de zi se afla proiectul PSD-ALDE privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Acest proiect insa inca este dezbatut in comisia speciala parlamentara condusa de deputatul Florin Iordache, dupa ce s-au depus mai multe amendamente fata de forma care a trecut de Camera Deputatilor. De asemenea, pe ordinea de zi se afla si proiectul de modificare a Legii ANI, pentru care s-a dat raport luni. UPDATE Majoritatea PSD-ALDE a votat, chiar inainte de a se intra pe dezbaterile privind legea ANI, ca timpul pentru dezbatere sa fie de 5 minute. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva in plenul Senatului. De ce doriti sa ne punei pumnul in gura?.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004, la vot final astazi in plenul Senatului

ACTUALIZARE 11:17 PMP s-a retras din plenul Senatului de la dezbaterea legilor Justitiei Senatorii PMP au parasit plenul Camerei superioare a Parlamentului ca urmare a respingerii prin vot a propunerii senatorului Traian Basescu de a fi retrase legile Justitiei de pe ordinea de zi. --- Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT, aducand la cunostinta publicului motivele refuzului.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004, la vot final astazi in plenul Senatului

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT, aducand la cunostinta publicului motivele refuzului.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, la vot final astazi in plenul Senatului

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT.

Scandal urias in Parlament: Alesii USR nu sunt lasati sa intre in plenul Senatului (VIDEO)

O noua zi, un nou scandal urias in Parlament. Deputatii USR au primit interdictia de a intra in sala de plen a Senatului unde urmeaza sa aiba loc votul de ultimele doua proiecte de modificare a.

Comisia lui Iordache, dezbateri pe controversatele modificari la Codul penal si de procedura penala. Ministrul Justitiei a anuntat ca va propune inlocuirea sintagmei suspiciunea rezonabila cu probe temeinice a faptei/ Daca Directiva nu e transpusa, se va

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a avut dezbateri generale marti, in prezenta ministrului Justitiei, pe controversatele propuneri de modificare a Codului penal si de procedura penala depuse de PSD, ALDE, UDMR si PNL, formulate ca amendamente la transpunerea unei directive europene privind prezumtia de nevinovatie. In baza acestei Directive, ministrul Tudorel Toader a anuntat ca va veni cu un proiect de modificare a Codului de procedura penala prin care sa fie inlocuita sintagma suspiciuni rezonabile cu probe temeinice, posibil chiar pana maine, cand se reia dezbaterea in comisie. In plus, el a declarat ca va emite o Ordonanta de Urgenta de transpunere a directivei daca acest lucru nu va fi facut de catre Parlament. Tot marti, in plenul Senatului se da vot final pentru proiectul de modificare a Legii 303 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Dupa dezbaterile pe modificarile la directiva, comisia va continua de la ora 17 cu legea 304 - organizarea judiciara si apoi cu legea 317 - organizarea CSM, intrucat pe ambele PSD si ALDE vor sa le adopte pana la finalul saptamanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )