Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 60% dintre firmele din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor, in acest an

B1 B1,
Circa 60% dintre firmele din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor, in acest an

Aproximativ 60% din companiile din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor anul acesta, mai mult de jumatate dintre acestea intentionand sa plateasca bonusuri de peste 300 leva aproximativ 154 euro),. continuă pe B1

Aproape 60% din companiile din Bulgaria vor acorda prime de Craciun

Circa 60% din companiile din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor anul acesta, peste jumatate dintre firme intentionand sa plateasca bonusuri de peste 300 leva aproximativ 154 euro), potrivit unui sondaj al asociatiei companiilor din.

UEFA a amendat federatiile din Bulgaria si Croatia pentru comportamentul suporterilor la meciul din 10 octombrie si pentru lacune in organizare

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA a decis ca federatiile de fotbal din Bulgaria si din Croatia sa fie amendate cu 95. 000 de euro, respectiv 60. 000 de euro, ca urmare a incidentelor de la meciul dintre reprezentativele celor doua tari, disputat in data de 10 octombrie, informeaza Mediafax.

Mai mult de jumatate din numarul firmelor din Bulgaria acorda prime de Craciun

57% din companiile din Bulgaria vor acorda prime de Craciun angajatilor anul acesta. Potrivit Site-ului Novinite citat de Mediafax, peste jumatate dintre firme intentioneza sa plateasca bonusuri de peste 300 leva aproximativ 154 euro).

Hunedoara: Doar 7% dintre persoanele din grupurile de risc au asigurat vaccinul antigripal

Doar 7% dintre persoanele din grupurile de risc au asigurat vaccinul antigripal l nivelul judetului Hunedoara, dupa ce Directia de Sanatate Publica a primit numai 2. 760 de doze de vaccin antigripal din cele 41. 000 cerute, iar alte 6. 640 de doze au fost repartizate pe hartie, urmand sa fie aduse.

Peste 60% dintre romanii care cumpara vacante reduse de Black Friday le achizitioneaza online

Mai mult de 60% dintre romanii care cumpara vacante profitand de reducerile de Black Friday le achizitioneaza online, iar cele mai solicitate destinatii sunt Litoralul romanesc, Grecia insulara, Grecia continentala, Bulgaria, Spania si Turcia, arata un studiu al agentiei de turism Mareea.

Doi dintre mortii din accidentul aviatic de la Sibiu vor fi identificati pe baza probelor genetice

Sase dintre militarii morti in accidentul aviatic de ieri de la Sibiu au fost identificati, iar celelalte doua victime vor fi identificate pe baza probelor genetice. Pentru ca trupurile celor doi barbati au.

Persoanele ranite in accidentul aviatic din Sibiu vor fi transportate la Bucuresti cu un avion Spartan

Cele doua persoane ranite in accidentul aviatic de la Sibiu vor fi transportati de la UPU Targu Mures la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cu un avion medical Spartan, care se afla deja pe Aeroportul din Targu.

Aproape 90% dintre romanii din strainatate l-au votat pe Iohannis. Vezi situatia pe tari

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a obtinut aproape 90% din voturi in strainatate la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, informeaza Biroul Electoral Central BEC). Iohannis a.

89,73% dintre romanii din strainatate l-au votat pe Iohnnis. Ponta a castigat doar in Palestina

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale, a obtinut 89,73% din voturi in strainatate la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Practic, Iohannis a castigand alegerile in toate sectiile de votare din diaspora, cu exceptia celei din Palestina, unde Victor Ponta a avut cu un vot in plus, potrivit BEC.

Autoritatile din Venetia vor sa interzica valizele cu roti din plastic

Municipalitatea din Venetia intentioneaza sa interzica valizele cu roti din plastic, incercand sa asigure linistea de care au nevoie locuitorii din oras, exasperati de zgomotul facut de milioanele de bagaje pe pavajul din urbea italiana, la orice ora din zi si din noapte, transmite Mediafax citand AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )