Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 65.000 de oameni vor primi bani mai multi la pensie

Antena3 Antena3,
Circa 65.000 de oameni vor primi bani mai multi la pensie

Legea pensiilor privind grupa I de munca a fost adoptata. Circa 65. 000 de oameni vor primi bani mai multi la pensie. Cei cu grupa I se vor pensiona mai repede. Legea nu se va aplica retroactiv. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Avem ca obiectiv pentru 2014 sa aducem cat mai multi investitori straini

Camera de Comert Prahova CCIPH) isi propune pentru 2014 sa atraga - prin intermediul actiunilor pe care le realizeaza - investitori straini mai multi si mai importanti in judet, sa sustina si sa promoveze mai eficient exportul prahovean de produse si servicii pe pietele externe. Domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert Prahova, ne-a declarat ca isi doreste ca in 2014 sa castige cat mai multe dintre proiectele cu finantare europeana pe care Camera le-a depus in ultima perioada.

ESOP: Cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri fac parte din sectorul IT and C

ESOP Consulting noteaza ca in primele noua luni ale anului, din sectorul IT and C au facut parte cei mai multi clienti care au inchiriat spatii de birouri, se arata intr-un comunciat de presa.

Nilas, BT Securities: Randamente de 10% pe Bursa de Valori Bucuresti in 2014, dar toti mai multi investitori merg spre extern

Actiunile companiilor de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) sunt asteptate sa genereze randamente in medie de 10% anul viitor, de circa doua ori mai mult decat dobanzile la depozitele bancare, considera Rares Nilas foto), directorul general BT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )