Libnet.ro
UNICEF

09:15

Circa 3% din actiuni au fost transferate, ieri, din Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 3% din actiuni au fost transferate, ieri, din Banca Transilvania

Un pachet de 2,86% 104,54 milioane titluri) din Banca Transilvania TLV) a fost transferat, ieri, pe piata deal de la Bursa de Valori Bucuresti, pachetul schimbat valorand 246,2 milioane de lei circa 54,8 milioane de euro), potrivit informatiilor publicate de BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Circa 3% din actiuni au fost transferate, ieri, din Banca Transilvania

Un pachet de 2,86% 104,54 milioane titluri) din Banca Transilvania TLV) a fost transferat, ieri, pe piata deal de la Bursa de Valori Bucuresti, pachetul schimbat valorand 246,2 milioane de lei circa 54,8 milioane de euro), potrivit informatiilor publicate de BVB.

BERD si-a redus participatia la Banca Transilvania

ACTUALIZARE 17:25 Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a vandut, ieri, un pachet de 2,9% din Banca Transilvania TLV), participatia sa ramanand de 8,6%. Lucyna Stanczak-Wuczynska, Director BERD, a spus: Suntem foarte multumiti de parteneriatul nostru de durata cu Banca Transilvania si de performantele bancii, in ultimii ani, in special de statutul puternic de banca locala inovativa si cu o crestere rapida. Modelul de business robust si adaptabil al bancii, abilitatea dovedita sa infrunte rapid problemele si deschiderea si transparenta, precum si managementul fac din Banca Transilvania o institutie puternica, rezistenta si experimentata. Domnia sa a adaugat: Ca actionar, BERD are incredere in viitorul Bancii Transilvania. Prin reducerea participatiei, ajutam la cresterea lichiditatii actiunilor Banca Transilvania, la Bursa de Valori Bucuresti, in timp ce continuam sa sustinem strategia de crestere pe termen lung a bancii. BERD a investit peste 7,3 miliarde de euro in Romania, pana acum, in 384 proiecte si a mobilizat peste 14 miliarde de euro din alte surse. ------ Un pachet de 2,86% 104,54 milioane titluri) din Banca Transilvania TLV) a fost transferat, ieri, pe piata deal de la Bursa de Valori Bucuresti, pachetul schimbat valorand 246,2 milioane de lei circa 54,8 milioane de euro), potrivit informatiilor publicate de BVB.

MedLife vrea sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti prin vanzarea a 44% din actiuni

Furnizorul de servicii medicale MedLife a anuntat marti ca intentioneaza sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti BVB) prin vanzarea a 8,84 milioane de titluri. Asta inseamna 44% din pachetul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )