Libnet.ro
UNICEF

23:45

Circulatia pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, ingreunata din cauza ploii

Hotnews Hotnews,
 Circulatia pe autostrada Bucuresti - Ploiesti, ingreunata din cauza ploii

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, din cauza ploii, existand pericol de acvaplanare. Politistii recomanda prudenta la volan tuturor soferilor care circula in zona. In zona kilometrului 34 s-a acumulat apa pe carosabil. continuă pe Hotnews

Pericol de acvaplanare pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Politistii recomanda prudenta la volan

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti se desfasoara cu dificultate, duminica dimineata, din cauza ploii, existand pericol de acvaplanare. Politistii recomanda prudenta la volan tuturor soferilor care circula in zona.

Atentie, soferi! Ploua torential pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti. E pericol de acvaplanare

Politistii recomanda soferilor atentie maxima pe A3 Bucuresti - Ploiesti, unde exista pericol de acvaplanare. Potrivit Centrului Infotrafic, pe A3 Bucuresti - Ploiesti, traficul rutier este ingreunat.

Vremea rea provoaca haos in trafic. Vizibilitate redusa pe Autostrada A1

Inrautatirea vremii provoaca haos in trafic. Se circula cu dificultate pe A1, pe directia Pitesti - Bucuresti. Politistii spun ca din cauza ploii abundente, vizibilitatea este mult redusa si de.

CM 2018: Spania risca sa fie exclusa de la turneul final din cauza implicarii politicului in alegerile pentru conducerea federatiei iberice

Jurnalistii de la Marca au lansat, vineri, o ipoteza care ar produce o importanta lovitura de imagine pentru fotbalul iberic: Spania sa fie exclusa de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 din cauza implicarii politicului in alegerile pentru conducerea federatiei spaniole.

Directorul general al Romgaz, Virgil Metea, demis din cauza unor deficiente in actul de management

Directorul general al producatorului de gaze Romgaz, Virgil-Marius Metea, a fost revocat din functie de catre Ministerul Energiei, care motiveaza ca nu a pus in aplicare deciziile unor autoritati de control si reglementare, dar si ale Consiliului de Administratie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )