Libnet.ro
UNICEF

21:45

Circulatia pe lotul 2 al autostrazii Timisoara-Lugoj a fost deschisa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circulatia pe lotul 2 al autostrazii Timisoara-Lugoj a fost deschisa

Circulatia pe lotul al doilea al tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj, de 25,6 kilometri, va fi deschisa de miercuri, 23 decembrie, incepand cu ora 19:00, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe Wall-Street Ro

S-a deschis circulatia pe lotul 2 al autostrazii Timisoara-Lugoj

Circulatia pe lotul al doilea al tronsonului de autostrada Timisoara-Lugoj, de 25,6 kilometri, a fost deschisa miercuri, 23 decembrie, incepand cu ora 19. 00, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

VIDEO Se deschide traficul rutier pe Autostrada Timisoara - Lugoj

Circulatia pe lotul doi din tronsonul de autostrada Timisoara - Lugoj va fi deschisa incepand de miercuri seara, de la ora 19. 00, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) intr-un comunicat.

UPDATE Autostrada Timisoara-Lugoj se deschide in aceasta seara

Atostrada Timisoara Lugoj, lot doi, este unul din cele mai importante tronsoane de autostrada din Vestul tarii, finalizarea acestui tronson facand ca Vestul tarii sa fie tranzitat de o autostrada neintrerupta de la Traian Vuia la granita cu Ungaria, in total peste 140 de kilometri.

Soferii pot circula de astazi pe tronsonul de autostrada Timisoara-Lugoj

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania transmite ca incepand de astazi, de la ora 19:00, se va deschide traficul rutier pe tronsonul de Autostrada Tmisoara-Lugoj, Lot II, km 54+000 - km 79+625, cu sapte luni mai devreme decat era programat, potrivit unui comunicat al CNADNR remis redactiei.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )