Libnet.ro
UNICEF

20:00

Circulatia ar putea fi deschisa luni seara pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circulatia ar putea fi deschisa luni seara pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda

Compania de Drumuri a inceput inspectia loturilor 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, iar circulatia ar putea fi deschisa luni seara pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, potrivit Hotnews. ro . continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Circulatia a fost deschisa pe cei 29 km de pe Loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda, la patru ani de la demararea lucrarilor / Primii kilometri de autostrada terminati dupa 19 luni de guvernare PSD

Actualizat Cei circa 29 de kilometri de autostrada de pe Loturile 3 si 4 ale autostrazii A10 Sebes - Turda circa 70 km in total) au fost deschisi circulatiei rutiere luni seara. Compania de Drumuri a inceput inca luni dimineata inspectia lucrarilor, dupa ce receptia celor doua loturi a mai fost amanata la inceputul anului, autoritatile de la drumuri invocand probleme la lucrarile executate. Cei aproape 30 de km dintre Aiud si Turda sunt primii terminati sub guvernarea PSD dupa mai bine de un an si jumatate de mandat. Cele doua loturi au fost demarate in urma cu mai bine de patru ani, iar primele doua loturi ale autostrazii sunt mult mai in urma cu executia, cu sanse destul de mici sa fie terminate anul viitor.

Primii kilometri de autostrada terminati dupa 19 luni de guvernare PSD. Compania de Drumuri a nceput inspectia loturilor 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda. Circulatia ar putea fi deschisa luni seara

Cei circa 29 de kilometri de autostrada de pe Loturile 3 si 4 a autostrazii A10 Sebes - Turda ar putea fi deschisi circulatiei rutiere luni seara. Compania de Drumuri a inceput luni dimineata inspectia lucrarilor in vederea receptiei. Daca totul va fi in ordine, circulatia va putea fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii CNAIR. Odata inaugurati, cei 30 de km dintre Aiud si Turda vor fi primii terminati sub guvernarea PSD dupa mai bine de un an si jumatate de mandat. Cele doua loturi au fost demarate in urma cu mai bine de patru ani, iar primele doua loturi ale autostrazii sunt mult mai in urma cu executia, cu sanse minime sa fie terminate anul viitor.

UPDATE Primii kilometri de autostrada terminati dupa 19 luni de guvernare PSD. Compania de Drumuri a receptionat loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda. Circulatia va fi deschisa luni seara dupa ora 20:30

Cei circa 29 de kilometri de autostrada de pe Loturile 3 si 4 a autostrazii A10 Sebes - Turda ar putea fi deschisi circulatiei rutiere luni seara. Compania de Drumuri a inceput luni dimineata inspectia lucrarilor in vederea receptiei. Daca totul va fi in ordine, circulatia va putea fi deschisa, dar deocamdata nu putem sti sigur ce va stabili comisia de inspectie, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii CNAIR. Odata inaugurati, cei 30 de km dintre Aiud si Turda vor fi primii terminati sub guvernarea PSD dupa mai bine de un an si jumatate de mandat. Cele doua loturi au fost demarate in urma cu mai bine de patru ani, iar primele doua loturi ale autostrazii sunt mult mai in urma cu executia, cu sanse minime sa fie terminate anul viitor. UPDATE 18:05 Ambele Loturi au fost receptionate de Compania de Drumuri. Circulatia va fi deschisa in jurul orei 20:30, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al CNAIR.

Cod galben de instabilitate atmosferica pentru mai multe judete, valabil pna luni seara

Mai multe judete se afla, pana luni seara, sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata in 22 de judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare Cod Galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata pentru 22 de judete din centrul, nordul si estul tarii, valabila din aceasta dupa amiaza pana luni seara,.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in 14 judete, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi, care vizeaza 14 judete din arcul carpatic si este valabil pana luni seara, la ora 21. in intervalul mentionat, vor fi perioade cu.

Se face receptia pe autostrada A10, intre Aiud si Turda. CNAIR ar putea permite luni deschiderea traficului auto

Compania de Autostrazi si Drumuri CNAIR) are planificata pentru luni, 30 iulie, receptia pentru cei 28 de kilometri apartin loturilor 3 si 4 din A10. Cel mai probabil, tot luni, se va deschide si circulatia auto.

Ei sunt tinerii care au murit luni seara intr-un cumplit accident, in judetul Olt

Baiatul de 23 ani, din Movileni, se afla in masina cu iubita sa, o tanara in varsta de 18 ani, din Scornicesti, cand pe raza orasului Potcoava, cel mai probabil in drum spre Scornicesti, a intrat pe.

Nou cod galben de ploi torentiale in 14 judete, pana luni seara

Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi. Acesta vizeaza 14 judete din arcul carpatic. Avertizarea este valabila in intervalul 29 iulie, ora 14:00 30 iulie, ora 21:00.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )