Libnet.ro
UNICEF

13:00

Circulatia pe A2 spre Constanta, oprita din cauza a trei accidente

Hotnews Hotnews,
 Circulatia pe A2 spre Constanta, oprita din cauza a trei accidente

Centrul Infotrafic transmite ca pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, circulatia este intrerupta pe sensul catre litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere in care au fost implicate mai multe autovehicule. continuă pe Hotnews

Aglomeratie pe A2, intre kilometrii 105-144 din cauza a trei accidente rutiere

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul kilometric 105-144, unde au fost produse trei accidente rutiere fara victime. Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa circule prudent, respectand limitele legale de viteza.

Reactia Ministerului Sanatatii dupa ce un barbat a murit din cauza infectiei cu virus West Nile

Ministerul Sanatatii spune ca persoana care a murit din cauza infectiei cu virus West Nile este un barbat de 79 de ani care avea comorbiditati si precizeaza ca in prezent nu exista riscul unei epidemii,.

Un roman a murit din cauza viruslui West Nile. 23 de cazuri de infectie in acest an

Un roman a murit din cauza viruslui West Nile. in perioada 2. 2018, s-au inregistrat 23 cazuri de infectie cu virusul West Nile, dintre care 11 cazuri in.

Toronto Masters: Juan Martin del Potro, forfait din cauza unei accidentari

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro s-a retras de la Mastersul de la Toronto din cauza unei accidentari la incheietura mainii stangi.

Profitul UniCredit, in declin din cauza costurilor

Profitul net al UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar italian, a scazut cu 13,3% in trimestrul doi din 2018, din cauza costurilor mai ridicate, transmit RTT News si Reuters. Pe baza ajustata, profitul net s-a situat la 1,024 miliarde de euro 1,2 miliarde de dolari) in perioada aprilie - iunie 2018, in timp ce analistii se asteptau la 975 de milioane de euro, conform Agerpres.

Circulatie intrerupta pe A2, la iesirea din Bucuresti, pe sensul catre litoral din cauza a trei accidente rutiere

Circulatia este intrerupta sambata dimineata pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, pe sensul catre litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere in care au fost implicate mai multe autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic din.

Ryanair anuleaza vineri 400 de curse din cauza grevei. Mare grija daca ai plecari din aceste locuri

Ryanair va anula vineri inca 250 de curse aeriene din si spre Germania, dupa ce pilotii din aceasta tara au anuntat ca se vor alatura grevei de 24 de ore planificata in Irlanda, Suedia si Belgia,.

Tantarul ucigas, in Romania. Primul DECES din cauza virusului West Nile (VIDEO)

Virusul West Nile face prima victima in Romania, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. De la inceputul lunii mai.

Legea privind exproprierea din cauza de utilitate publica, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, necesara realizarii un.

Codin Maticiuc, probleme cu personalul inchisorii din cauza lui Nutu Camataru!

Celebrul crai de Dorobanti Codin Maticiuc a fost in mijlocul unui situatii foarte neplacute, la puscarie, din cauza lui Nutu Camataru. Citeste continuarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )