Libnet.ro
UNICEF

16:46

Circulatia pe TransBucegi a fost inchisa din cauza unei avalanse

Adevărul Adevărul,
Circulatia pe TransBucegi a fost inchisa din cauza unei avalanse

Turistii care vor sa ajugna cu masina la cabana Piatra Arsa din Bucegi in acest weekend trebuie sa se informeze inainte de a porni la drum. O avalansa care s-a produs in zona Dichiu a blocat circulatia. continuă pe Adevărul

Drumul Transbucegi, inchis din cauza unei avalanse

Transbucegi, drumul judetean care face legatura, prin munti, intre Sinaia si Cabana Piatra Arsa, este inchis, vineri, din cauza unei avalanse, anunta Politia Prahova.

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei .

Trafic rutier restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza conditiilor meteo

Traficul rutier este restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza ninsorii viscolite si a vizibilitatiireduse. Centrul Infotrafic anuntaca, la primele ore ale zilei este.

Dan Capatos, in mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furiosi

Dan Capatos se afla in mijlocul unui scandal, legat de vaccinarea impotriva Covid-19. Vaccinarea impotriva coronavirusului este in plina desfasurare, iar acest proces a creat mari controverse. Etapa a doua de vaccinare a inceput pe data de 15 ianuarie, iar numarul persoanelor inscrise pentru a se imuniza este de aproximativ 190. 000 de persoane. in cea .

Ministrii ar putea fi dati in judecata pentru abuz in serviciu din cauza inghetarii salariilor bugetarilor, ameninta Cartel Alfa. Sindicalistii au iesit in strada

Sindicatele ar putea folosi parghii de natura juridica impotriva Guvernului, din cauza inghetarii salariilor bugetarilor, declara la RFI secretarul general Cartel Alfa, Petru Dandea. Un ministru care refuza aplicarea unui act normativ in vigoare comite un abuz in serviciu, spune el. Sindicalistii picheteaza marti Ministerul Finantelor.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie. El va fi inlocuit de Monica Althamer

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie de catre premierul Florin Citu. El a fost inlocuit de Monica-Emanuela Althamer, iar decizia a fost pulicata joi, in.

Decizie in dosarul Retezat, in care doi copii au murit in urma unei avalanse. Ce reguli ar fi incalcat ghidul montan, acuzat de ucidere din culpa

Cazul Retezat revine in atentia opiniei publice, la 4 ani de la producerea nefericitului accident, in urma caruia au murit doi copii. Procurorii din cadrul Sectiei de urmarire penala si.

Circulatia mai multor trenuri, suspendata din cauza avertizarilor de ninsoare si vant (CFR)

CFR Calatori anunta ca, in urma avertizarilor meteorologice, ninsori si rafale de vant puternic, emise de ANM pentru partea de sud-est a tarii, unele trenuri vor fi suspendate, iar circulatia pe sectia Bucuresti-Constanta va fi restrictionata, relateaza Mediafax.

CFR anunta suspendarea mai multori trenuri din cauza ninsorilor si vantului

CFR Calatori anunta ca, in urma avertizarilor meteorologice emise de ANM pentru partea de sud-est a tarii, unele trenuri vor fi suspendate, iar circulatia pe sectia Bucuresti-Constanta va fi restrictionata .

Recesiune semnificativa pentru economia franceza in 2020 din cauza pandemiei

Economia franceza a inregistrat o recesiune semnificativa in 2020 ca urmare a efectului pandemiei Covid-19, care a provocat o scadere a Produsului Intern Brut cu 8,3%, potrivit unei estimari preliminare publicate vineri de Institutul National de Statistica din Franta Insee).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )