Libnet.ro
UNICEF

10:00

Circulatie deviata pe DN1, in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei. Vezi rute ocolitoare

B1 B1,
Circulatie deviata pe DN1, in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei. Vezi rute ocolitoare

Circulatia a fost deviata duminica dupa-amiaza, pe DN1, in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15:45, pe sensul de mers dinspre. continuă pe B1

Lagarde: Exista riscul unei supraincalziri a economiilor emergente din cauza actiunilor bancilor centrale

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a avertizat duminica, la incheierea reuniunii anuale a FMI si a Bancii Mondiale de la Tokyo, ca exista riscului de supraincalzire a economiilor emergente, din cauza masurilor exceptionale intreprinse de bancile centrale din Statele Unite si Europa, confirmand ingrijorarile exprimate de mai multe tari, precum Brazilia, relateaza AFP.

Al-Qaida indeamna la razboi sfant impotriva SUA si Israelului din cauza filmului Inocenta musulmanilor

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahri, le-a cerut musulmanilor sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si Israelului din cauza unui film considerat ofensator la adresa profetului Mohamed. Intr-un mesaj audio transmis de As-Sahab, bratul armat al retelei AL-Qaida, si postat sambata pe site-urile militantilor, al-Zawahri sustine ca Washingtonul a permis producerea acestui film sub pretextul libertatii de exprimare, insa aceasta libertate nu i-a impiedicat sa tortureze detinuti musulmani.

Seful al-Qaida indeamna la razboi sfant, din cauza filmului antiislam

Liderul retelei teroriste al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, ii indeamna pe musulmani sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si a Israelului, din cauza filmului considerat ofensator la adresa profetului.

Liderul Al-Qaida indeamna la razboi sfant din cauza filmului impotriva profetului Mohamed

Liderul retelei teroriste Al-Qaida, Ayman al-Zawahri, le-a cerut musulmanilor sa duca un razboi sfant impotriva Statelor Unite si Israelului din cauza unui film considerat ofensator la adresa profetului Mohamed, relateaza sursele de presa internationale.

COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Romania libera reda integral completarea scrisorii atribuite lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar nu am .

Cererea de otel pe plan mondial va incetini in 2013, din cauza Chinei si Europei

Cererea de otel pe plan mondial va incetini anul viitor din cauza consumului mai redus din China si a incertitudinilor provocate de criza datoriilor din Europa, a estimat ieri Asociatia Mondiala a Otelului WSA).

Premierul israelian a refuzat o intalnire cu Titus Corlatean, din cauza agendei pentru anticipate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a refuzat o cerere a ministrului roman de Externe de a se intalni cu el marti, din cauza agendei incarcate a premierului, relateaza Haaertz, citat de Mediafax. Israelul.

Un mort si doi raniti intr-un grav accident pe DN1, in judetul Brasov: Traficul a fost oprit pe ambele sensuri la km 206

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, duminica seara, intr-un accident grav produs in judetul Brasov, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit centrului Infotrafic, circulatia.

10.000 de locuitori ai orasului nemtesc Potsdam, evacuati din cauza unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial

Peste 10. 000 de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un cartier al orasului german Potsdam, dupa ce autoritatile au descoperit o bomba neexplodata datand din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Oamenii s-au.

Panica in Germania: Mii de persoane au fost evacuate din cauza unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial

Peste 10. 000 de persoane au fost evacuate, vineri, dintr-un cartier rezidential al orasului german Potsdam, dupa descoperirea unei bombe neexplodate de 250 de kg din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )