Libnet.ro
UNICEF

00:07

Circulatie ingreunata pe drumurile nationale din patru judete, din cauza cetii dense

România Liberă România Liberă,
Circulatie ingreunata pe drumurile nationale din patru judete, din cauza cetii dense

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Botosani, Iasi, Mures si Suceava se desfasoara ingreunat, luni seara, din cauza cetii dense, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Circulatie ingreunata pe Dunare, din cauza sloiurilor de gheata

Unul din cele trei remorchere care transporta materie prima pentru combinatul din Galati a ajuns la destinatie, iar alte doua sunt blocate intre kilometrii 160 si 174 ai Dunarii, din cauza sloiurilor, potrivit Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ) Galati.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza cetii. Vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara ingreunat pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

Circulatie ingreunata pe doua drumuri nationale, din cauza cetii

Circulatia se desfasoara ingreunat, duminica seara, pe DN5, in judetul Giurgiu, si pe DN6, in judetul Teleorman, din cauza cetii, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui: ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri

Circulatia se desfasoara cu greu pe Autostrada Soarelui, sambata dimineata, din cauza cetii care intre kilometrii 15 si 45 reduce vizibilitatea sub 100 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatie ingreunata de ceata pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat din cauza cetii, intre kilometrii 15 si 45 vizibilitatea fiind redusa - pe alocuri - sub 100 de metri, anunta Centrul Infotrafic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )