Libnet.ro
UNICEF

17:00

Circulatie ingreunta pe DN 72, inspre Gaesti, din cauza unui accident rutier

Adevărul Adevărul,
Circulatie ingreunta pe DN 72, inspre Gaesti, din cauza unui accident rutier

Circulatia pe DN 72 Targoviste - Gaesti este blocata pe un fir, in comuna Dragodana, din cauza unui accident. Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, o soferita in varsta de 38 de ani, din Rascaeti, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a izbit de un stalp de sustinere a retelei electrice si de gardul unui imobil. continuă pe Adevărul

Circulatie ingreunta pe DN 71, inspre Gaesti, din cauza unui accident rutier

Circulatia pe DN 72 Targoviste - Gaesti este blocata pe un fir, in comuna Dragodana, din cauza unui accident. Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, o soferita in varsta de 38 de ani, din Rascaeti, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a izbit de un stalp de sustinere a retelei electrice si de gardul unui imobil.

Circulatie ingreunata pe Autostrada Soarelui din cauza a trei accidente: Zece masini implicate

Circulatia rutiera este ingreunata, luni dimineata, pe sensul catre litoral al Autostrazii Soarelui, din cauza a trei accidente in care au fost implicate zece masini. Potrivit Centrului Infotrafic din.

Eleva EMINENTA, victima a unei rafuieli POLITICE: Eleva de 13 ani din Galati, scoasa de pe lista elevilor premiati de Primarie din cauza unui comentariu pe Facebook

O fetita de doar 13 ani, eleva eminenta, a cazut victima a unei rafuieli politice. Larisa V. era pe lista cu cei 15 copii, cei mai buni la invatatura din comuna Munteni din Galati, care urmau sa ajunga.

ACCIDENT TERIBIL in ROMANIA! Masini tamponate din cauza unui AVION! Bilant de ultim moment

Un accident neobisnuit a avut loc duminica dupa-amiaza pe varianta ocolitoare a municipiului Buzau. Masina unor giurgiuveni, sot si sotie, a fost lovita in spate la scurt timp dupa ce si-au facut un.

Piata cartofilor iN DERIVA din cauza fenomenelor meteo EXTREME: Preturile, de doua ori mai mari in 2018 fata de anul trecut

Pretul cartofilor este de doua ori mai mare in 2018 fata de anul trecut, din cauza ca fenomenele meteo extreme au injumatatit recoltele fermierilor. Astfel, pretul a crescut cu 30% de la 0,6 lei pe.

VIDEO Coliziune intre doua autoturisme, produsa pe o sosea din Buzau din cauza unui avion

Au scapat cu viata dintr-un accident rutier produs duminica dupa-amiaza pe varianta ocolitoare a municipiului Buzau. Masina unor giurgiuveni, sot si sotie, a fost lovita in spate la scurt timp dupa ce si-au facut un selfie cu un avion aflat aproape de sosea. Atentia soferului vinovat i-a fost distrasa tot de avionul utilitar de pe camp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )