Libnet.ro
UNICEF

15:30

Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Adevărul Adevărul,
Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Din cauza lucrarilor de reabilitare a suprafetei carosabile, circulatia rutiera va fi intrerupta in perioada 26 - 28 august pe mai multe strazi din municipiul Slobozia. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru doua localitati din judetul Bistrita-Nasaud, valabila pana la ora 19:30. Potrivit.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde vineri este risc ridicat - gradul 4 din 5 - de producere a unor incendii de vegetatie, in mai multe zone.

Atentionare de calatorie de la MAE. E pericol de incendii in mai multe zone din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde viner.

Stirile ProTV: Tot mai multe camere video pe masini. Cum pot fi folosite imaginile la proces sau CASCO

Din cauza traficului intens, dar mai ales periculos, tot mai multi romani isi cumpara camere video pentru masina. Vanzarile au crescut substantial in ultimii ani, potrivit magazinelor de retail.

Stirile ProTV: Una dintre cele mai frumoase plaje din lume, distrusa din cauza pozelor pentru Instagram

Unul dintre cele mai cautate locuri din lume pentru amatorii de celebritate pe retelele de socializare aproape ca a fost distrus de turisti.

Mai multe documente arata planurile ingrijoratoare ale lui Bolsonaro pentru Padurea Amazoniana

Mai multe documente scurse in presa arata ca guvernul brazilian planuieste sa foloseasca discursul incitator la ura al presedintelui Bolsonaro pentru a izola populatiile minoritare care locuiesc in regiunea Amazonului si sa implementeze mai multe proiecte care ar putea avea un efect catastrofal asupra mediului.

Ambasada chineza transmite ca relatiile Chinei cu Canada sunt tot mai tensionate din cauza unor probleme grave

Ambasada chineza din Canada a anuntat ca relatiile bilaterale au avut de suferit din cauza unor probleme grave si solicita guvernului sa il elibereze pe CEO-ul Huawei, Meng Wanzhou, scrie Global News.

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )