Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie ngreunata din cauza cetii pe Autostrada Soarelui

Hotnews Hotnews,
 Circulatie ngreunata din cauza cetii pe Autostrada Soarelui

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza cetii, vineri dimineata, pe Autostrada Soarelui, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, conform news. ro. continuă pe Hotnews

Circulatie ingreunata din cauza cetii pe Autostrada Soarelui

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat din cauza cetii, vineri dimineata, pe Autostrada Soarelui, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, ngreunata miercuri dimineata din cauza cetii

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe A4 Ovidiu Agigea se desfasoara ingreunat miercuri dimineata din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic.

Vizibilitate sub 100 de metri din cauza cetii dense pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca pe A2 Bucuresti - Constanta, intre kilometrii 167-170 respectiv 186-189, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, din cauza cetii care a redus vizibilitatea sub 100 de metri.

Ceata densa pe Autostrada Soarelui. Pe ce tronsoane este ingreunata circulatia

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, miercuri dimineata, pe mai multe tronsoane de pe Autostrada Soarelui din cauza cetii care scade vizibilitatea.

A fost reluat traficul pe Autostrada Soarelui. Circulatia a fost blocata peste o ora din cauza unui accident rutier

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, a fost blocat marti, in jurul orei 17. 30, din cauza unui accident rutier. La ora 19. 00, traficul a fost reluat.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident rutier

Traficul pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, a fost blocat marti, in jurul orei 17. 30, din cauza unui accident rutier.

Circulatie oprita pe Centura Capitalei, din cauza unui autotren ramas blocat pe sosea

Circulatia rutiera este oprita, joi dimineata, pe Centura Capitalei, in zona barierei Domnesti din judetul Ilfov, din cauza unui autotren care a ramas blocat pe sosea, informeaza news. ro.

Accident grav pe Autostrada Soarelui: A fost nevoie de interventia unui elicopter SMURD

Un accident rutier grav s-a produs joi pe Autostrada Soarelui, fiind nevoie de interventia unui elicopter SMURD pentru a prelua o tanara rnita grav, informeaza Libertatea. Accidentul s-a produs la km 180,.

Accident grav pe Autostrada Soarelui: O soferita a ajuns pe contrasens cu masina rasturnata

Performanta halucianta a unei soferite pe Autostrada Soarelui care a reusit sa sara peste parapetul care desparte sensurile de mers, si sa ajunga pe contrasens cu rotile in sus. Femeia a primit primul.

Trei soferi, prinsi conducand cu viteza excesiva pe Autostrada Soarelui

Peste o suta de soferi au fost depistati pe autostrazi cu viteze de peste 180 de kilometri la ora, trei dintre acestia fiind prinsi pe Autostrada Soarelui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )