Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatie rutiera oprita pe cinci drumuri nationale din Bacau, Neamt si Vrancea in urma inundatiilor

Adevărul Adevărul,
Circulatie rutiera oprita pe cinci drumuri nationale din Bacau, Neamt si Vrancea in urma inundatiilor

Circulatia rutiera este oprita, sambata dimineata, pe cinci drumuri nationale, pe tronsoane din judetele Bacau, Neamt si Vrancea, Harghita si Brasov in urma ploilor torentiale care au dus la inundarea soselelor. De asemenea, in judetul Botosani, din cauza aluviunilor care au spalat terasamentul, circulatia feroviara este intrerupta intre statiile CF Trusesti si Dangeni, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Trei segmente de drumuri nationale din Bacau, inchise circulatiei

Ploile torentiale cazute in ultimele 24 de ore pe fondul avertizarii meteo de tip Cod Portocaliu au condus la unele blocaje pe drumurile nationale din judetul Bacau.

FOTO Se circula greu pe patru drumuri nationale din Bacau. Strazile sunt pline de mal si bolovani

De la emiterea avertizarilor hidro-meteorologice, Inspectoratul de Politie Judetean Bacau a mobilizat peste 230 de politisti, care au actionat, zilnic, pentru siguranta cetatenilor.

Trafic ingreunat pe doua drumuri nationale din judetul Bacau, din cauza inundatiilor

In vigoare se afla un cod galben de ploi torentiale valabil pana in vineri seara, timp in care meteorologii au anuntat ca se vor acumula noi cantitati de apa.

Traficul rutier, n continuare oprit din cauza inundatiilor pe patru drumuri nationale din trei judete; pe alte sase artere nationale se circula ngreunat

Circulatia rutiera este in continuare oprita sambata dupa-amiaza, din cauza inundatiilor, pe patru dumuri nationale din judetele Neamt, Vrancea si Harghita, iar pe alte sase artere nationale traficul este ingreunat din cauza apei si a aluviunilor depuse pe sosea, anunta Infotrafic.

Trafic ntrerupt pe 3 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 08.

UPDATE Trafic ntrerupt pe 5 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 09.

Zeci de drumuri blocate din cauza inundatiilor, in Neamt, Vrancea si Bacau

Zeci de drumuri din judetele Neamt, Vrancea si Bacau au fost blocate din cauza ploilor torentiale cazute in ultimele 24 de ore, zonele respective fiind sub avertizare meteo de tip Cod.

FOTO VIDEO Cod rosu de inundatii in Brasov si Covasna. Drumuri nationale acoperite de apa

Brasovul si Covasna se afla sub cod rosu de inundatii pana la ora 18. Mai multe drumuri au fost acoperite de apa, iar locuinte din mai multe localitati au fost inundate.

Cinci jurnalisti omorati din razbunare

Cinci oameni au murit si altii au fost raniti dupa ce un barbat a deschis focul la sediul unui ziar din orasul Annapolis, statul american Maryland, au anuntat, ieri, oficiali ai autoritatilor locale, informeaza CBS News.

EXCLUSIV Inspectorii Fiscului au depistat 219 romni cu venituri nedeclarate de peste 100 de milioane de euro /Cinci persoane sunt din sectorul public, iar 214 din cel privat / Din banii ascunsi, romnii si iau case si masini

In ultimul an si jumatate ianuarie 2017-iunie 2018), Directia de Verificari Fiscale din cadrul ANAF a incheiat 219 verificari ale situatiei fiscale personale si de inspectie fiscala partiala privind impozitul pe venit, au transmis marti oficialii ANAF la solicitarea HotNews. ro. Inspectorii Fiscului au depistat venituri nedeclarate de peste 100 de milioane de euro, stabilind obligatii de plata de peste 120 milioane de lei. Reporterul HotNews a stat de vorba cu seful Directiei de Verificari Fiscale, pentru a afla de unde sunt cei cei 219 romani, ce varste au, daca sunt din zona publica sau privata, daca isi cumpara case in tara sau prefera alte state, despre cate deinventivi suntem fata de alte natii din acest punct de vedere, dar si despre ce ii motiveaza pe unii romani sa isi ascunda banii de Fisc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )