Libnet.ro
UNICEF

01:05

Citate inspirationale de la Warren Buffett: Ce invatam din istorie este ca oamenii nu invata din istorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Citate inspirationale de la Warren Buffett: Ce invatam din istorie este ca oamenii nu invata din istorie

Conceptiile tale despre bani iti pot influenta situatia financiara. Cei mai bogati oameni din lume au conceptiile lor aparte despre afaceri, investitii si succes. Vezi in continuare care este viziunea lui Waren Buffett asupra lumii afacerilor, descrisa. continuă pe Wall-Street Ro

Un roman din trei este nemultumit de serviciile din restaurant

Un roman din trei pleaca nemultumit de la restaurant, motivul cel mai des fiind lipsa de pregatire a ospatarilor si pentru ca nu sunt bucatari suficienti, potrivit Stirile Pro TV. Doar un absolvent din.

Poza ei din pasaport este atat de ciudata incat merita un mare premiu: Cand am vazut-o am inceput imediat sa rad in hohote! - FOTO

Chelsey Ramos din Texas a mers sa isi faca pasaportul pentru a putea calatori unde isi doreste. Insa imediat cum a iesit actul si fata si-a vazut poza a inceput sa rada si sa se minuneze de cum este posibil asa.

Contaminarea a milioane de oua din Europa este legata de activitati infractionale

Contaminarea a milioane de oua din Europa cu un instecticid potential toxic este legata de activitati infractionale, a declarat marti ministrul german al Agriculturii, Christian Schmidt, pentru postul de televiziune ARD, relateaza AFP, citat de News. ro.

Incendiu la un hotel din Dubai. Este al treilea in mai putin de o saptamana - VIDEO

Un incendiu a izbucnit luni intr-un hotel din Dubai si a dus la evacuarea turistilor si angajatilor. Este al treilea incendiu care afecteaza centrul turistic si comercial al Emiratelor Arabe Unite in ma.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )