Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce cititori au declarat Micul Print cea mai frumoasa carte ilustrata? (P)

România Liberă România Liberă,
Ce cititori au declarat Micul Print cea mai frumoasa carte ilustrata? (P)

Dintre autorii francezi, Antoine Marie Jean-Baptiste Roger de Saint-Exupery este un nume de care se leaga multe copilarii din lume . continuă pe România Liberă

Banul Cornea Brailoiu, colaboratorul apropiat al lui Constantin Brancoveanu. A lasat orasului Targu Jiu cea mai veche casa

Cornea Brailoiu este un vestit boier de la care a ramas cea mai veche constructie civila din Targu Jiu. Este vorba de conacul Cornea Brailoiu, construit in stil brancovenesc.

Secrete privind zborul cu avionul de care calatorii nu au nici cea mai mica idee: de ce sistemul de blocare al valizei este inutil

Desi zborul cu avionul a devenit un lucru destul de obisnuit pentru toata lumea, insa exista secrete bine pastrate. Fie ca este vorba de protejarea bagajelor, masurile de siguranta ale pilotilor sau cea mai buna zi pentru a cumpara bilete, toate acestea au fost cuprinse in destainuirile insotitorilor de zbor.

VIDEO Buzoienii au sarbatorit Mica Unire cu o sceneta istorica si cea mai mare Hora a Unirii

Peste 1. 500 de persoane au fost prezente in curtea Muzeului Judetean Buzau pentru a lua parte la manifestarile dedicate Unirii de la 24 ianuarie 1859. Evenimentele au inceput la ora 10. 00, printre invitati numarandu-se parlamentari buzoieni, sefi din administratie, cadre militare si buzoieni veniti sa se prinda in cea mai mare Hora a Unirii.

Hong Kong isi mentine titlul de cea mai scumpa piata de locuinte din lume

Hong Kong isi mentine pentru al saptelea an consecutiv titlul de cea mai costisitoare piata de locuinte din lume, arata studiul publicat luni de Demographia International Housing Affordability, transmite Bloomberg.

Jocurile care ne-au facut copilaria mai frumoasa: sotron, magarus sau lapte gros

Indiferent ca vorbim de mediul urban sau rural, in urma cu 15-20 de ani copiii reuseau mereu sa se distreze participand la numeroase jocuri de socializare, competitive si interesante. Desi foarte antrenante, aceste jocuri au fost inlocuite in ultimii ani cu alte activitati, majoritatea virtuale. Adevarul va prezinta o selectie a celor mai interesante jocuri ale copilariei, care astazi sunt tot mai putin jucate de copii in timpul liber.

Cea mai SUGESTIVA IMAGINE de la protestul din Bucuresti. Cei doi ELEFANTI invocati de Klaus Iohannis, prezenti la mars (FOTO)

Mii de oamenii s-au adunat in Bucuresti si in mai multe orase din tara, duminica seara, pentru a protesta contra legii legii amnistiei si gratierii. Oamenii se revoltati si nu vor ca noul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )