Libnet.ro
UNICEF

23:30

Citu: O decizie ferma privind redeschiderea scolilor o vom lua pe 2 februarie

Hotnews Hotnews,
 Citu: O decizie ferma privind redeschiderea scolilor o vom lua pe 2 februarie

Premierul Florin Citu a declarat luni ca o decizie ferma privind redeschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, in aceasta perioada urmarindu-se evolutia pandemiei. continuă pe Hotnews

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

Citu, despre deschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie. Pana atunci urmarim ce se intampla cu situatia epidemiologica din Romania

Premierul Florin Citu a afirmat ca o decizie ferma va fi luata cu privire la redeschiderea scolilor pe data de 2 februarie. El a adaugat ca este urmarita pana atunci situatia epidemiologica din Romania, iar in functie de acest aspect va fi luata o hotarare.

Informatii de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Ce se intampla, de fapt, in culise

Un alt subiectfierbinteal acestor zile de inceput de an, este inceperea scolii, fizic, din 8 februarie. Desi, practic, sistemul este nepregatit, Sorin Cimpeanu si Florin Citu anunta revenirea in clase din 8 februarie. in acelasi timp, Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, spune ca se cam grabesc lucrurile. Deja, mai spune Cimpeanu, s-au luat in calcul diferitele .

Cine are ultimul cuvant cu privire la redeschiderea scolilor. Ministrul Educatiei: Daca discutam de deschiderea scolilor versus deschiderea restaurantelor, eu intelegpierderile suferite de HoReCa, insaaleg deschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca prioritara este redeschiderea scolilor, insa in acest context, dreptul la sanatate, conditiile sanitare, evolutia epidemiologica vor avea intaietate, din p.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )