Libnet.ro
UNICEF

06:30

Citu: Deficitul este de 7% din PIB, la 10 luni Voi merge la sedintele de politica monetara de la BNR

Hotnews Hotnews,
 Citu: Deficitul este de 7% din PIB, la 10 luni Voi merge la sedintele de politica monetara de la BNR

Deficitul bugetar este de 7% din PIB, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o conferinta de presa, precizand ca este vorba despre 74,04 miliarde lei. Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de cotribuabili se ridica la 16,29 miliarde lei. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Deficitul bugetar dupa primele 10 luni este de 7% din PIB

Deficitul bugetar dupa primele 10 luni din an este de 7% din PIB, a declarat astazi Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o conferinta de presa. Nominal este vorba despre 74,04 miliarde lei. Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de contribuabili se ridica la 16,29 miliarde lei.

Cum a reactionat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona cand a aflat ca tatal i-a murit

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus intr-un spital din Italia, a vrut sa fie externat astfel incat sa isi poata lua adio de la tatal lui. Baiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicala dupa ce a auzit vestea mortii tatalui sau. Ce a facut acesta Toata planeta .

CITU: Deficitul dupa primele 10 luni este de 74,04 miliarde de lei, adica 7% din PIB

Deficitul bugetar dupa primele zece luni din acest an este de 74,04 miliarde de lei, respectiv 7% din PIB, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres.

Deficitul dupa primele 10 luni a ajuns la 7% din PIB. Florin Citu:Daca nu era criza, aveam deficit de 3%

Deficitul bugetar dupa primele 10 luni se ridica la 74,04 miliarde lei, adica 7% din Produsul Intern Brut, a anuntat joi ministrul Finantelor Florin Citu.

Consiliul Fiscal: Estimam un deficit bugetar de 9,8% din PIB anul acesta. in 2020, s-a atins un varf din punct de vedere al cheltuielilor de personal si cu asistenta sociala. Care sunt solutiile

Consiliul Fiscal estimeaza ca deficitul bugetar pe 2020, potrivit metodologiei cash, va fi in jur de 9,8% din PIB, cu 0,7 puncte procentuale peste estimarea Ministerului de Finante. in opinia Consiliului despre cea.

Consiliul Fiscal: Scenariul revizuit al Guvernului pare mai optimist in raport cu evolutia economiei Apreciem un nivel probabil al deficitului bugetar in jur de 9,8% din PIB in 2020

Consiliul Fiscal apreciaza drept probabila materializarea unui gol total de venituri fiscale si din contributii de asigurari plus alte venituri la nivelul anului 2020 potrivit executiei cash) de aproximativ 6,5-7,5 mld. lei circa 0,65%-0,75% din PIB). Acest gol provine pe de o parte din evaluarea optimista a ANAF, a sumelor recuperabile in acest an din obligatiile amanate la plata de firme, precum si din probabilitatea ridicata ca sumele aferente inchirierii benzilor de frecventa 5G sa nu fie incasate in anul curent. , se arata in Opinia Consiliului pe marginea celei de-a treia rectificari. Institutia condusa de Daniel Daianu apreciaza un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020 potrivit metodologiei cash in jurul valorii de 9,8% din PIB, cu 0,7 pp peste estimarea MFP.

Consiliul Fiscal apreciaza un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020 de 9,8% din PIB

Consiliul Fiscal apreciaza un nivel probabil al deficitului bugetar pentru anul 2020, potrivit metodologiei cash, in jurul valorii de 9,8% din PIB, cu 0,7 puncte procentuale peste estimarea Ministerului Finantelor Publice, conform opiniei institutiei cu privire la cea de-a treia rectificare a bugetului general consolidat pe anul 2020.

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Florin Citu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat 7% din PIB (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, ca deficitul bugetar este de 7% din Produsul Intern Brut PIB). Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de cotribuabili se ridica la 16,29.

Florin Citu: Deficitul bugetar la 10 luni a urcat 7% din PIB (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, ca deficitul bugetar este de 7% din Produsul Intern Brut PIB). Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de cotribuabili se ridica la 16,29.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )