Libnet.ro
UNICEF

22:00

Citu, despre audierea de luni: Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor pentru 1 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Citu, despre audierea de luni: Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor pentru 1 septembrie

Ministrul de Finante, Florin Citu, sustine ca luni, in cadrul audierii in comisiilor parlamentare, va dezvalui de ce PSD a amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atat in 2019, cat si in 2020, conform unui anunt postat pe Facebook. continuă pe Hotnews

Citu anunta o bomba la audierea sa de miine: Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Citu, propus pentru acelasi portofoliu in Guvernul Orban II, anunta o bomba la audierea sa de luni. Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atat in 2019, cat si in 2020, sustine Citu.

Florin Citu promite o bomba la audierea sa din Parlament: Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie atat in 2019, cat si in 2020

Votul pentru investitura Guvernului Orban II, care are sanse destul de mici sa treaca, va avea loc in 24 februarie. Totusi, pana atunci, ministrii propusi de premierul desemnat Ludovic Orban pentru formarea.

Eugen Tomac, despre aparenta apropiere dintre PSD si Pro Romania: Pericolul de a fi din ce in ce mai mici este tot mai mare Dreapta trebuia sa faca acelasi lucru (VIDEO)

Eugen Tomac a comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, decizia liderilor PSD de a participa la Conventia Pro Romania, intr-un gest pe care liderul PMP l-a caracterizat drept o tentativa de a revitaliza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )