Libnet.ro
UNICEF

00:07

Citu, despre o noua amanare a ratelor: Masurile nu vor mai fi la fel de generoase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Citu, despre o noua amanare a ratelor: Masurile nu vor mai fi la fel de generoase

Suntem in discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor, dar masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Wall-Street Ro

Florin Citu, despre noi solutii de amanare a ratelor: Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Suntem in discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor, dar masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale, a declarat marti, la Europa FM, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care a amanat ratele pe doua luni de zile Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca se poarta discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor. Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care.

Un politist a murit de COVID-19 in ziua in care un coleg de-al sau a fost inmormantat din acelasi motiv: Cate familii vor mai trebui sa-si planga mortii?

Tragedie in Gorj, acolo unde Cristian Zanfira, un politist din cadrul IPJ Gorj, a murit duminica seara dupa ce fusese infectat cu Covid-19. Barbatul a lasat in urma lui o sotie indurerata si un copil fara tata. Ministrul Vela, luat la raspundere de colegii politistului Moartea lui Cristian Zanfira a venit ca un fulger, asta .

Ministerul Educatiei: Elevii nu vor mai sustine teze in acest an scolar. Va exista doar o evaluare sumativa

Elevii nu vor mai sustine teze in acest an scolar, a precizat sambata pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei si Cercetarii, Cristian Tanase. El a spus ca in locul tezei va exista o evaluare sumativa, decizia fiind luata in urma consultarii cu toti actorii educationali.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )