Libnet.ro
UNICEF

07:15

Citu: Este nevoie urgent de o reforma a sistemului de pensii; nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor

Hotnews Hotnews,
 Citu: Este nevoie urgent de o reforma a sistemului de pensii; nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la B1 TV, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Este nevoie urgent de o reforma a sistemului de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20 - 30 de ani nu vom avea bani sa .

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora despre pensiile romanilor: Este nevoie urgenta de reforma intregului sistem de pensii

Sistemul de pensii, asa cum arata acum, este falimentar si peste 20-30 de ani nu vom avea bani sa platim pensiile decreteilor, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ministrul Finantelor, Florin Citu, atragand atentia ca este nevoie urgent de o reforma a acestui sistem.

Pentru o plata la Ministerul Dezvoltarii este nevoie de 14 semnaturi. Ministrul Ion Stefan: Disipam responsabilitatea si nu e nimeni vinovat. in Romania, de 30 de ani, nu e nimeni vinovat (VIDEO)

Pentru un ordin de plata este nevoie de 14 semnaturi la Ministerul Dezvoltarii, a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ministrul Ion Stefan, care a precizat ca, astfel, responsabilitatea este disipata,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )