Libnet.ro
UNICEF

17:00

CITU: Se lucreaza non stop la platforma pentru vaccinare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CITU: Se lucreaza non stop la platforma pentru vaccinare

Premierul Florin Citu a declarat ca specialistii lucreaza la platforma pentru inscriere la vaccinare si vestea buna este ca romanii vor sa se vaccineze. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Citu: Se lucreaza non-stop pentru rezolvarea problemelor la platforma Pana in septembrie pot fi vaccinati 10,4 milioane de romani

Premierul Florin Citu a declarat, sambata, legat de problemele de functionare a platformei de programare pentru vaccinarea impotriva COVID, ca se lucreza non-stop pentru rezolvarea acestora. El a mai spus ca locurile s-au epuizat in unele zone si pentru ca nu mai este vaccin, dar ca aceste intarzieri in livrare vor fi recuperate, iar pana in septembrie vor puea fi vaccinati 10,4 milioane de romani.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

Secretul lui Meghan Markle s-a aflat. Ce tine, non-stop, in geanta. Costa 7 lei

S-a aflat secretul lui Meghan Markle. Este incredibil ce tine, non-stop, in geanta sotia printului Harry. Produsul nu costa decat 7 lei. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Meghan Markle nu pleaca nicaieri fara un produs anume in geanta. Despre ce este vorba si cat costa Secretul lui Meghan Markle a .

Ce se intampla cu platforma de inscriere pentru vaccinare. Vesti proaste pentru romani

Urcusuri si coborasuri in privinta vaccinarii in Romania. Problemele de functionalitate ale platformei pe care romanii se pot inscrie pentru vaccinare par a se mai fi rezolvat, insa nu total, dar oricum nu exista suficiente doze de vaccin in Romania si nici locuri suficiente de vaccinare pentru bucuresteni.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a programat parintii pentru vaccinare: Mai e mult de munca cu platforma, am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a recunoscut ca a evaluat partial gresit platforma pentru inscriere la vaccinare. Mai este mult de munca, a spus ministrul, dupa ce numerosi oameni au asteptat ore sau nu s-au putut inscrie.

Platforma pentru programare la vaccinarea anti-COVID-19 a fost picata timp de doua ore. Numarul de telefon, indisponibil

Platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19 s-a blocat imediat dupa ora 15:00, in cursul zilei de 15 ianuarie 2021,cand s-a dat oficial startul la cea de-a doua etapa a campaniei. UPDATE 18:15 - STS ofera.

305.000 de persoane s-au inscris pe platforma de vaccinare anti-COVID. Locurile din Bucuresti sunt epuizate in urmatoarele saptamani, dar cetatenii se pot programa in judetul Ilfov (VIDEO)

De la debutul celei de-a doua etape din capmania de vaccinare au fost libere pentru programari 364. 800 de locuri. Cele mai multe dintre programari au fost deja facute, iar pana acum, pe platforma pentru.

Vlad Voiculescu s-a ragzandit. Platforma de programare pentru vaccinare nu mai functioneaza bine: Am evaluat partial gresit

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a admis, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca platforma de programare pentru vaccinarea impotriva COVID a celor din etapa a doua are probleme.

STS: Platforma pentru programarea la vaccinare este in procedura de actualizare pentru etapa a II-a

Platforma nationala pentru programare la vaccinare impotriva COVID-19 nu s-a blocat din cauza numarului de accesari multiple, fiind in procedura de actualizare.

Ce spune Valeriu Gheorghita dupa ce platforma pentru programare la vaccinare a picat

Coordonatorul campaniei de vaccinaredin Romania, Valeriu Gheorghita, a precizat pentru Libertatea,ca explicatia oferita de STS referitor la blocarea platformei de vaccinare de la ora15:00 a fost ca se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )